Regnskogen...

Förra året tror jag det var så fick ja en jätte bra bild då apan satt i fönstret och tittade på mig. Denna gång vart det en snabbis. Var mkt folk och jaaa Freja vart rädd. Apan va ju stor.. (sååå mysig).

Snabb bild vart det på ormen som stod upp. *Rysningar*. Gillar verkligen inte ormar och spindlar, så snabbt for ja förbi..

Dem söta små dvärgsilkesaporna. Dem älskade Freja. Ingen chock direkt. Hon älskar apor och ja den va ju liten ;) Dem kikade hon på ett bra tag. Satt i bra höjd för henne med. 

Fanns massvis med sköldpaddor och krokodiler - super spännande..

Vid vattenfallet älskar Theo att gå, det har han alltid gjort. Precis då vi kom, så simmade en sköldpadda in under. Det vart mkt poopis och väckte stor nyfikenhet.

Och Freja, ja hon vart ju rädd (åter igen). Det var för mörkt för henne inne i regnskogen (även om det inte va speciellt mörkt?). Så jag fick bära henne över bron och sen släppte det.

Massvis med sköldpaddor fanns det som sagt...

Alla är med! :D

Theo upptäckte även apor där inne. Något som jag missat i alla år tydligen. Men han lyckades se två st - som han gärna visade oss :D

Väl ute ur regnskogen hamnade vi i souvenirshoppen. Ungarna fick en varsin dvärgsilkesapa och lejon av mormor. Dem var mkt nöjda - behöver jag påpeka det :D

Dem två bollarna som dem fiskade i ett av stånden - dem valde en påse var och fick en varsin boll. Jätte rolig tyckte dem. Den gröna som vi fiskade förra året vart lika populär kan ja ju säga. Skönt att dem fick en varsin nu. Dem två dvärgsilkesaporna och två lejonen som dem fick av mormor och sen delfinen och ormen är från att dem fiska ankor.. :D Bad Freja att välja en delfin eftersom vi har redan 6 ormar här hemma från just Furuvik. Men hon skulle promt ha en orm, så då vart det så :DMina fina kommentarer
Postat av: Cissi

Verkar som ni haft en bra dag

Svar: super dag :D
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: