Läkarbesök..

Såhär ser han ut Mannen tog med Theo upp till läkaren som undersökte honom. Han trodde att det kunde vara vattkoppor. Men det såg inte ut som ett normalt händelseförlopp. Han har så få koppor och det har inte spridit sig sen i söndags. Dvs han har super få. En på varsin arm, inga på benen och så kanske 15-20 st (om ens det) på kroppen inkl dem 2 i ansiktet. Vi utgår iaf att det är koppor, eftersom det smittar så. Men det är förvirrande och läkarna låter ju så med. Verkar vara svårt att konstatera vad dem har - om det handlar om fåtal prickar.
 
Om det är koppor han har så är risken stor att han kommer att få det igen. Kroppen får inte jobba ordentligt, så han skapar inte det där immunet man annars får av en ordentlig dos vattkoppor.. Så det är ju spännande i sig. Han får iaf vara hemma resten av veckan för säkerhetsskull och sen får vi väl se om lilla damen här hemma får det om nån vecka eller två..
 
Idag droppa iaf spelet ner i brevlådan, som jag vann inne hos Julia. Så det var super bra tajming på det. Han ska få spela det nån dag här framöver..  =)

 

Mina fina kommentarer
Postat av: Johanna

När Nova fick vattkoppor fast hon bara var 8 veckor gammal så tog de ett prov på vätskan inne i blåsan. Det borde ju inte vara så svårt att göra det på Theo om man är osäker?

Kram!

Svar: Det finns liksom inga blåsor?
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: