Inbjudan till Furuvik.. (del 1)

Jag och familjen begav oss till Furuviksparken i lördags. Vi vart bjudna på premiären. Med mig hade jag förutom min familj, mamma bror och hans sambo. Dem vart även dem bjudna. Så snällt av Furuvik. Dem vart ju super glada. Så vi firade mors dag där med helt enkelt (en dag i förväg).

Solen sken som vanligt då vi kommer till Furuvik. Man kan tro att vädret aldrig är dåligt där :D Vi har kommit dit varje år sedan 2009 och två gånger per år sedan förra året. Vi har även bott i safaritälten. Men nu var det en dagsutflykt.

Vi började med att besöka aplandet. Vi kom lite sent till parken, men perfekt till matningen av aporna. Vi hade även sån tur att guiderna stod på två sidor. Den ena precis bredvid oss. Så Santino hamnade mitt framför oss.

 
Sjukt roligt att ha dem så nära, se honom vinka och klappa händerna etc.

Theo tyckte att det var super skoj + att han lyssna noga på vad skötaren hade att säga. Vilket faktiskt är nytt för i år. Han har inte direkt engagerat sig i något annat än aporna sist. Kul att han snappar upp fakta och är nyfiken.
 
Freja å andra sidan tyckte att det var super kul att titta på dem klättrande aporna. Tills att den stora apan ställde sig mitt framför oss. Då vart hon super rädd. Så hon ville inte stå kvar. Knappt se apan. Hon har tydligen kommit in i en "räddperiod" just nu..


Träffade på Love flera ggr under dagen, men vi lyckades iaf ta en bild vid aporna :D

Min älskling ♥KÄRLEK

Fortsättning kommer såklart! =)


Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: