Gomorrn..

Idag är det ledighet som gäller. Freja är tillbaka på dagis efter att ha varit hemma större delen av veckan. Hon är pigg och fräsch och just nu finns det inte en prick på hennes kropp. Får se om det kommer något här den närmsta veckan. Hon borde väl iaf blivit smittad om Theo hade det?
 
Själv så har jag förbaskat ont i halsen. Sped sig upp i örat imorse. Så jag fick lite sovmorgon här imorse, älskade mannen klev upp istället för mig. Slängde på mig lite kläder och gjorde en snabb fläta å sen iväg till förskolan för att lämna ungarna och för att ha första utvecklingssamtalet om Freja. Gick super bra :D
 
Nu är jag hemma igen och funderar på att ringa tandläkaren. skoj va? Har ont i munnen, men det är en gammal rotfylld tand som gör ont?? Känns väl lite märkligt? Så ja bör ju åka och kolla på den. Men jag och tandläkare - ja vi går inte hand i hand direkt. Usch sån tandläkarskräck. Så om ja inte har så ont så det stör hela min dag - så brukar ja inte åka. Dumt va? Så ja funderar på att vara duktig å "fixa" det innan helgen. jaa, kanske borde göra det.. 
 
 

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: