Reddville 2 år

I fredags var vi på 2 års firande med Reddville (Tampons for free) hos Rosa Skrot. Det var första gången som jag var där och jag vart direkt impad av deras lokaler. Mest för att det var anpassat till oss tjejer med diverse tillbehör inne i duschrummet. Fina handdukar, plattänger och locktänger. Lite maffigt rosa.

Vi fick helt nya träningskläder från Röhnisch! Så grymt! Jag som hade sån ångest att jag inte haft något att träna i. Underlättare en hel del. Plus att nu har jag snygga kläder att ta mina promenader med i sommar. Dessutom så fick vi presentkort på tre tränings tillfällen på ,Rosa skot, som jag tänker använda till Zumba! Helt i min smak!

Vi bjöds på smoothie och energibars innan allt kickade igång. Vi lyssnade till sköterskan Håkan som berättade mer om HPV vaccinet än en gång. Det finns så mkt frågor om det. Sen var det Julia Fors tur att prata om kost och träning. Vi fick även hennes och Sofie Fahrmans bok med i goodien. Ska läsa den sen..

Jag ville prova på Zumba, så det gjorde vi =) Det var Magdalena Bibik som höll i träningspasset och jaaaa det va ett ordentligt träningspass. Hon jobbade rumpan av mig. Missade dock träningen med Lovisa som jag såg fram emot. Men det är väl tur att det kommer flera tillfällen och jag är osäker på om jag hade överlevt hennes pass *s*.

Efteråt vart det middag och även att glas vin.

Den super fina goodiesen som var den bästa på länge och alla sponsorer:
HPV-vaccin.se, Rosa SkrotIndiska, Vitamin Well, Euroflorist, Röhnisch, Norstedts, Dr OetkerAnthon Berg, Make Up StoreOliva by CCSOBH Nordica & Arla!

Stort tack till Reddville tjejerna som är lika trevliga som alltid!
 Och grattis på två års dagen.
 
4 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Arla, Euroflorist, HPV-Vaccin.se, Indiska, Indiska, Norstedts, OBH Nordica, Oliva by CCS, Rosa skrot, Vitamin well, anthon berg, dr oetker, make up store, reddville, röhnisch, tampons for free
#1 - - Pernilla:

Lätt som ett trevligt event :)

#2 - - Malin:

Åh vilket lyx att gå på en massa Everts, vill jag med.

Hoppas det gick bra hos läkaren!

#3 - - Malin:

Events skulle det förstås stå ;)

#4 - - Jennie:

haha shit vilken kvälL! Jag hade ont i benen i 3 dagar! haha

Svar: i 3 dar*??? ja hade inte ens träninsvärk ??? (hajjar inte kroppen alls just nu)
Nina