Projekt..

Jag tror inte att ni kan förstå hur mkt kläder jag har. Nu är garderoben full med kläder som faktiskt passar min kropp. Tre kassar är packade för att gå åt olika håll och ändå har jag hela vår dubbelsäng kvar med kläder. Det värsta är väl att det här inte är allt. Jag har hittat väskor och skor med. När jag tänker efter så vet jag inte hur många kassar med kläder som jag rensat innan det här. Alla gravidkläder som rök förut, två kassar - om inte fler. Jag har rensat på gamla kläder och så sen förut som jag trott att jag aldrig kan ha igen.
 
Måste göra samma sak med mannens garderob och med ungarnas. Lägga ut lite till försäljning. Allt orkar jag inte, men lite får man väl lägga ut. Har en ikeapåse som väntar på mig med en blandad kompott, den har stått och väntat ett tag nu. hah. Bara så mkt annat som är igång, så hur ska man hinna med allt?!
 
 
#1 - - louise mamma till hugo:

Vad duktig du är. Skulle också behöva rensa bland kläderna. Har kört rensning av förråd och lägenhet på saker som bara står. Såå otroligt skönt att rensa i röran :)

hoppas nu alla tabletter du får hjälper så du slipper vara dålig.
Min jäkla förkylning sitter i konstant nästan. Vissa dagar bättre sen kommer det ng dagar där jag är jättesnuvig och får frossa sen är det bättre ng veckor igen. Vete tusan om man ska dra sig ner till Vc eller inte. Har varit så här sen januari typ.

AHH så det har varit problem med blogg.se. Skickade ett mail till dem och ska sätta mig ikväll och fixa med lösningen jag fick.

Ha en bra vecka

#2 - - Mamma till William och Wilma:

God eftermiddag snäckan..Har med massor av kläder..Försöker sälja av lita av mina kläder sen får de åka till skänkning om de inte finns någon som vill köpa.Ha en fin eftermiddag.kram kram

Svar: ja försöka att sälja mina med, men det går inte så fort här hemma. så mkt annat som ska göras - så man hinner inte med..
Nina