När vågen visar minus..

10/3-2012 och 7/3-2013Jag minns den här bilden till vänster så väl. Vi var på ett event och var sjukt obekväm då det var dags för fotografering. Kände mig ändå hyfsat bekväm, men jag framför en kamera känns det alltid sådär. Fick iaf länken till min bild och usch och fy vad jag mådde dåligt. Det allra värsta är väl att jag faktiskt gick upp ännu mera i vikt efter det här bilden togs.
 
Nu idag är jag iaf 15 kg mindre. Det märks i garderoben och det märks på hela mig, jag mår mkt bättre. Jag undrar vad som skulle hända om jag faktiskt började att träna med. Kanske man skulle orka med och komma ner till vikten man hade innan man vart gravid med Theo. Jag bantar inte, för det fungerar aldrig för mig. Jag äter det jag vill, men försöker att inte äta för stora portioner.
 
I övrigt beror det endast på hormoner - som gjort att jag gått ner. Min kropp är dålig på amningshormonerna man får. Jag knatade upp i vikt då jag ammade Theo och gick ner så fort jag slutade. Med Freja vart det dock värre eftersom hon slutade amma runt september, då gick det att sluta (dvs jag ammade ett helt år längre än med Theo). Det är skönt att det har börjat att ticka åt rätt håll iaf och att jag har gått ner mer än startvikten med Freja. Dem sista kilorna får väl komma när dem kommer. Jag stressar inte med dem, men samtidigt är det skönt då man ser resultat.. 
 
 
#1 - - 2barnsmorsan:

Skönt att ha gått ner i vikt, och det här med att banta är inte heller min grej!

kram

#2 - - jaana:

Skönt att gå ner i vikt... :)

#3 - - Alfva:

Du är alltid lika snygg på bild oavsett - men den där känslan är ju svår att komma ifrån! Grymt jobbat iaf, 15 kilo är ju inget som bara försvinner över natten!

#4 - - Emelie:

Tycker du är väldigt fin på båda bilderna! Är glad att du är nöjd och känner dig bekväm som du är nu. Det är bara siffror på vågen, det bästa är att ara nöjd med hur man ser sig själv!!

KRAM

#5 - - sofie:

Nej det här med att banta är inte min grej heller, jag skulle aldrig ha karaktär till det! Men så skönt att du mår bättre och mer nöjd med dig själv nu,men jag tycker du var lika fin på den vänstar bilden!

#6 - - Jennie:

fast du är lika vacker på båda bilderna nina!

Svar: söt <3. känner dock inte så själv :S
Nina

#7 - - Malin:

Stort grattis! Bra kämpat!
Med en sund kost och godis osv på helgen kommer man långt. Jag skulle aldrig banta men kan hålla en hyfsad strikt kost ändå :)

#8 - - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma:

Du är så himla fin vännen <3
Kram

#9 - - Emma:

jätte fina bilder båda två:)

#10 - - Dessie - Mamma till Alicia & Kevin:

Tycker du ser jättefin ut på båda bilderna men skönt för dig att du gått ner och mår bättre :D

#11 - - Lillemor:

Du är så himla fin vännen! Tycker det är jättebra att du har sån skön inställning till vikten och viktnedgång. Det påverkar ju kroppen också om man går runt och stressar upp sig över vikten (som jag ;-) )
Ser fram emot att få se lite fler shopping rundor åt dig istället för till ungarna hela tiden! Nu är det din tur =)
Btw jag köpte en super snygg klänning på ellos häromdagen. Färgerna och passformen är jättefin.
Kanske är något för dig, ränder och snygga färger. den är från esperit. Vet dock inte om du gillar sån passform. Men kolla på ellos. dom hade mycket fint.
kramen

Svar: Tack Lillemor <3 PUSS!!!
Nina