Letat tumörer i huvudet..

Jag satt här och läste mina papper som jag fick från sjukhuset i fredags. Hur dem pratar om min bihåla - en jäkla passa pladder. Den är ganska så mkt volymreducerande och ja har knappt en bihåla typ. Så i nästa månad ska jag till specialisten som skulle se om det blir operation.
 
Men tydligen så hade dem gjort en stor huvudscanning medans dem ändå kollade mina bihålor. Är ju ganska så trevligt att veta att man inte har några tumörer eller någon slags förändring i skallen på en. Även om det är smått obehagligt att läsa om att dem kollat upp det. Nu är det bara cystorna i magen som ska bockas av, sen är man iaf halvägs i rätt riktning..

#1 - - Tjejmorsan:

MEN hallå.. är de inte skyldiga att tala om vad det är de undersöker??
Kram

#2 - - Åsa:

Ja dessa tumörer ,cystor och annat man kan ha ...... Själv har de scanat och bortforslat min livmoder pga cysta sommvisade sig vara cancer som sedan blev även en tarmsjukdom de hittade som påfyndade ev tarmcanser GAH!!! Livet är bra underligt

Svar: Usch! Gud vad jobbigt för dig. Tycker det är så mkt nu så det är läskigt. Jag hoppas att du mår bra idag? Massa styrkekramar till dig!!
Nina