Järnbrist/blodbrist igen..

I måndags då jag var hos läkaren så sa han att alla mina prover var bra. Igår fick jag hem en lapp från läkaren, samma läkare, att mina prover visar lågt blodvärde och järn. Man kan ju bli kokko för mindre. Varför säger han då att allt såg bra ut? Jag är en liten besservisser märker jag, för jag litade inte ens på proverna utan jag gick faktiskt och köpte järntabletter efter läkarbesöket i måndags. Sen kommer då lappen. Även om man kan tvivla på sig själv hit och dit, så får jag iaf ge mig själv cred för att jag är en besservisser. Att jag ändå tycker mig känna min kropp så pass bra och lägger märke till hur jag känner och vad det indikerar. Han ville att jag skulle käka niferex i minst 50 dagar. Så jag får väl köpa det istället sen (då den egentligen fungerar bättre på mig).

Vet ju att jag baserar mitt egna utlåtande på att jag tidigare varit sjukskriven för utmattning, Så om det inte finns några orsaker till att jag mår dåligt rent medicinskt, så då sitter det i huvudet eller? Nu trodde han ju att jag hade ett virus med och skulle därför äta antivirus tabletter, men nu kom ju järnvärdet med - så då känner jag mig lugnare. Då vet ja att ja var på rätt spår. Är väldigt glad att jag är så uppmärksam som jag är nu, det var jag ju inte då. Jag såg inte signalerna. Nu har jag lärt mig att handskas med dem. Jag känner mig inte utmattad som jag var då, inte ens i närheten.
 
Man måste sortera lite i livet. Arbeta med något som man brinner för eller gör en glad. Faktiskt välja att inte vara vän med människor som tar energin ur en, utan ta dem som förgyller ens liv istället.. Människor som man kanske inte har nära, men som man inte förstår sig på. Hälsar den ena dagen, andra dagen blir man ignorerad typ. När man bara fungerar när det passar dem, sån dålig energi orkar jag inte med. Jag blir lätt stött och när något upprepar sig så tar jag hellre bort den eller det som det handlar om. Allt handlar ju om sig själv. Man måste vara självisk ibland för att orka med allt det andra.


#1 - - Elin:

Hej!

Läs denna bloggen, en kvinna som precis utbildat sig till naturläkemedelskonsult, om du har problem med utmattning och dåliga värden av olika slag. Sedan hon började med naturläkemedel har hon blivit av med sin allergi för pälsdjur och sin ryggvärk hon haft problem med sedan tonåren. Hon har även hjälpt andra som haft dåliga värden och givit dem rätt saker att stoppa i sig, vilket har gjort att läkarna blivit helt förbluffade när de nästa gång kommer tillbaka med hur bra värden som helst!

Tror denna blogg kan hjälpa dig :)
http://maneater.bloggsida.se/

Svar: tack det ska ja göra...
Nina

#2 - - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13):

Hoppas du återfår energi snart. Det är ju så slitsamt att känna sig orkeslös!!

Svar: Tack! jag håller med. inte ett dugg skoj!
Nina

#3 - - Liw - mamma till två inom 16 månader:

Jag är ju sjukskriven just nu för just utmattning och ja, det gäller att sortera och prioritera och ge sig själv tid för återhämtning. jag är värdelös på det. Men det tar sig.

Vi ses på fredag!

Svar: vi ses i morgon. skriver mer sen då ja har en ordentlig dator att skriva på..
Nina