Inhalering & Antivirus...

Oj det har varit lite uppdatering idag. Jag och Freja åkte tidigt på morgonen till läkaren. Jag hade återbesök sen förra veckan och Freja skulle dit då hennes förkylning vägrar att ge med sig. Så först var min läkare sen, så vi fick vänta en hel del. När jag väl kom in så var det inga fel på mina prover (ingen chock, för det är det aldrig). Tänkte dem tog ju aldrig någon sänka eller något sånt, vilket dem kanske borde ha gjort. Men när han såg Freja så fick han ju en idé i huvudet på att det är ju jobbigt att vara småbarnsförälder. Jag sa, jag har varit det i fyra år. Och första året av Frejas liv så sov hon nästan aldrig om nätterna. Och NU är jag tröttare än då. Han vart tyst..

Jag har iaf fått prova ett sk antivirus. Jag ska äta det i en månad och se om det gör skillnad. Eftersom jag känt mig hängig ett tag, så tyckte jag ändå att det var värt ett försök. Fungerar det så är det ju jätte bra, annars så får jag väl börja leta efter andra "Fel"..

Freja hon fick inhalera och sen fick vi vänta en kvart och sen inhalera igen. Jäklars så pigg hon vart! Helt sjukt. Läkaren skrattade åt mig för att jag kommentera det. Han sa att hon har ingen feber, så det var klartecken för dagis i morgon. Tyckte att medicinen hjälpte en massa på en gång faktiskt. Så mkt bättre hon verkar redan nu. Tom mindre snor! Toppen!

#1 - - Cissi - mamma till 2 prinsessor:

Vad skönt att det hjälpte lilltjejen och att hon mår bättre och vad knepigt att de inte hittar något "fel" på dig.. man vill ju gärna ha ett svar så att man kan få hjälp