Hämtade..

Hämtade iaf mina glasögon igår. Jag vet inte vad det är med ena paret, men dem sitter inte alls som dem i affären. Trodde dessutom att dem var bredare. Så jag ska nog tillbaka och justera dem lite. Satte på mig dem igår och styrkan gjorde mig groggy. Dem sa att det skulle bli bättre efter ca 4 timmar, men nu är jag inne på andra dagen här och jag känner mig fortfarande smått groggy. Får se om det går över, annars får jag ta upp det med. Det tar ju ett tag innan ögat vänjer sig, så jag får väl ge det lite tid?


#1 - - Eva:

Vad konstigt att du blir så groggy av dina glasögon. Är det stor skillnad i styrka? Eller kan det vara så att dom har gjort något galet när dom satt i glasen i bågarna. Såsom fel glas på fel sida eller att det är fel styrka på glasen? Stå på dig och gå dit imorgon.

Svar: kan ta ett tag innan ögat vänjer sig. blir det inte bättre så ska ja tillbaka. är inte lika yr längre dock. framsteg!
Nina

#2 - - Jennie:

ja gud! När Jack bytte styrka sist,
kunde han ite se texten på tv:n första veckan... Det tar tid för ögat att ställa om sig. Överläkaren på ögonsjukhuset sa till ig då att alla ögon tar 7 dgar på sig att vänja sig vid eller av med glasögon :)Håll ut <3