Hemma sent..

Igår var den sista dagen på mitt femdagarspass. Jag var riktigt trött igår. Öppet hade jag till 20,15, då jag hade två kunder kvar i butiken. På det så var det en massa fix kvar. Fixa fakturor, ta bort skräp etc. Trodde att jag aldrig skulle komma ut. När jag väl var ute mindes jag att jag hade glömt att handla. Så det fick jag göra med. Gick till bussen, för det stod så mkt folk där. Och då är det 12 min kvar. Valde ändå att vänta och käka min kesella. Måttligt hungrig!
 
Kommer till tvärbanan och då går den! Den ska annars klaffa in med bussen. men inte igår. Så det vart ytterligare väntande. Kom hem 21,30. Fy då var jag trött. Så det vart inge mer uppdaterande igår.
 
#1 - - Elin - En trebarnsmamma:

Typiskt att man ska missa bussen när man bara vill hem ...

Och vilket roligt jobb du ser ut att ha! Vart jobbar du nånstans? :)

Svar: jag jobbar just nu på Name it =) Barnkläder!
Nina

#2 - - Martina:

Oj de var många dagar på rak men hoppas de gått bra, måste vara kul att jobba:) och i butik cokså!

jobbigt när de blir så där med bussen, drabar strejken dig något nu?:(

sköt om dig

Svar: nja dem skulle spärra av tvärbanan, men den strejken vart inställd. problemet va ju igår att det stod att tvärbanan ändå ska stängas av pga vägarbete. och då skulle ersättningsbussar ta över. men det fanns inga pga strejk. väl igenomtänkt det där :P
men nu var ju strejken över iaf. så det va ju skönt!
Nina

#3 - - sandra - blivande 3 barns mamma <3:

Phhuuu vilka dagar du har haft men va kanon du är som håller igång så fint med butiken :) Låter som att det går kanon för er. Jobbigt att komma hem så sent bara. Men nu kanske det vankas lite ledigt???

Svar: till å från vankas det ledighet. men sen har ja dem där längre passen. så nu är ja inne på ett sånt igen :P
Nina