Alla Glada, jajamensan!

I söndags så checkade vi in på scandic hasselbacken. Vi vart varmt välkomna av scandics PR & Communications Manager Karin. Var riktigt personligt, vilket alltid känns extra lyxigt. Vi hade ju turen att träffa Sigge på en gång med. Gladast var såklart Theo, som hade längtat efter att träffa honom =)
 
Efter incheckningen så gick vi upp till vårat fina rum. Vi lämnade alla saker där för att bege oss till matsalen där en buffé var uppdukad. Ungarna hade en egen buffé! Gick hem som tusan. dem fick välja själv vad dem ville ha :D En liten pall stod vid bordet, så dem såg verkligen allt som fanns med.

Vi vuxna åt kött och kyckling och riktigt goda sallader. Fick ett glas vin till. Sen vart det både citronmarängtårta och en jordgubbstårta som var helt sjukt god! Den vill jag ha mer av!!!!!

Ungarna hade sin egna glassbar. Dem fick välja vilken glass och sen tillbehör på det. Det fanns alla möjliga strössel, bär, frukt och såser. Gissa om dem var glada?!

Theo följde sedan med Sigge ut för lek på baksidan. Det var ansiktsmålning och sen lek i sandlådan. Själv satt jag på en parkbänk och njöt med en kaffe i handen :D Freja lekte på i sandlådan och beundrade storebror Theo AKA spiderman. hah. Efter leket utomhus, så flyttade vi in till biosalongen. Där vart det popcorn och mys. Men vi såg aldrig klart filmen, utan vi gick upp till rummet och mös i sängarna med. Alla slocknade tidigt förutom jag. Jag kokade en kopp te och satt i den mjuka fotöljen och kikade på film =)

Morgonen därpå var det uppdukat för en härlig frukost. Vi satt vid ett fönsterbord och hade en mysig utsikt över baksidan, solen sken och det var så lugnt och skönt. Kaffet var dessutom en av dem godaste kopparna på länge. Mkt gott kaffe! Vi fick sedan en picknick som vi plockade ihop. Hur bra som helst. Vi hade en toppen stund hos Scandic och hade väl tänkt att åka tillbaka redan i nästa vecka, fast i en annan stad. Riktig bra service och lyx!
 
Läs mer om alla glada paketet inne hos scandic.
 
4 kommentarer publicerat i Event
Taggar: alla glada, alla glada paketet, hotell, scandic
#1 - - Emlisch:

Scandic i Göteborg kanske ;)?

Kramis

Svar: blir scandic norrköping på tis :D
Nina

#2 - - Pernilla:

Åh så mycket gott ni fick mumsa på :)

Svar: ja skojja inte! riktigt gott!
Nina

#3 - - EVa:

Låter ju helt underbart. Har ni sovit på hotell med barnen förut? Jag har varit lite skeptiskt till det att alla ska bo i ett rum då våra barn somnar så tidigt men går det bra eller?

Vi är lite inne på en helg i Göteborg till hösten.

Svar: hmm jaaa med theo har vi varit på hotell då han var mindre. men inte bägge två. vi är så sällan på hotell. men det gick super och nu ska vi till norrköping på tis! spännande :D
Nina

#4 - - Malin - allt och lite annat:

Vad mysigt ni hade det! :)

Svar: super mysigt :D
Nina