Smått trött..

Pjuh det tar verkligen på krafterna att lägga denna tös. Fy vilka krångliga kvällar vi har haft här i veckan. Igår låg vi med henne i 3 timmar innan hon somnade, idag 2,5. Man blir ju helt och hållet slut själv. Det är en glad och pigg Freja som inte tycker att hon borde sova. Hon är faktiskt inte alls trött, vi är tröttare. Från början så tänkte jag att det var en ny period av trots eller något. Men sen började jag undra hur länge hon sov på dagis. Då Theo kommenterade att hon hade sovit jätte länge, så började jag undra (Han kan ju hitta på med och 15 min för honom kanske är lång tid. Så jag vet ju inte), Men innan jul så sa vi till att hon måste sova kortare stunder. Hon ligger precis på gränsen till att sova och inte sova. Men hon behöver verkligen få en sovstund på dagis. Men inte för länge.

Idag sa jag att hon inte får sova så länge igen, och då hade hon ju sovit 1½ timme. Klart att hon blir trött dagen efter då hon ligger i sängen och snackar till 22 och är super pigg. Så imorgon ska hon sova mindre hoppas jag och till helgen får vi "rätta till det" själva, så att hon kanske kan komma in i rätt rutiner igen..


#1 - - Eva:

Vad jobbigt för er att nattningarna tar sån tid, men hoppas att ni får till det då. Ni har inte satt någon maxtid som hon får sova?

Alma sover fortfarande på dagis hon är den enda som gör det på den avdelningen men det var Oskar med väldigt länge. Alma får sova 1tim men vi ska nog dra ned det till 45 min men hon behöver det när hon är där. Hemma börjar vi prova att ha henne vaken och då är hon så trött på em. Men till våren när vi kan vara ute mer på em/kväll ska hon få sluta.

Hoppas ni får till rutinerna i helgen.