Ny bilbarnstol..

I helgen så lyckades vi äntligen att komma iväg för att köpa en ny bilbarnstol till Theo. Sen i somras så har han precis fått plats i stolen han har nu (utan ytterkläder). Den ska ändå vara upp till 36 kg tror jag. Men Theo är lång och stor och med vinterkläder på det så har det ju inte gått. Så nu kom vi iväg och köpte en framåtvänd stol. Usch jag som inte ville att denna dag skulle komma på länge, men jaa vi behöver ju att han kan åka bilen med oss. Han sitter iaf toppenbra. Han är så sjukt nöjd. Den går att höja och sänka vid huvudet. Vi är nöjda. Tror han ser allt på ett helt annat sätt nu, han satt ju framåt och såg hur J körde och jag satt längst fram med J med. Dock så sitter ja bättre i vårat baksäte (grymt skön bil). Nu längtar bara Freja tills hon får en likadan stol som Theo. Hon var väldigt nöjd i butiken då hon satt i den bredvid Theo. Men det lär ju dröja :P


4 kommentarer publicerat i ♥ Theo ♥
Taggar: Bilbarnstol, akta graco, barnens hus, bekväm, säkerhet, säkerhet i bilen
#1 - - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma:

Tycker att det är ganska skönt när dom börjar kunna sitta framåtvänd. Det är ju smidigare med ett trepunktsbälte än det som är i dom bakvända ... med overaller och tjocka kläder är det ju en procedur varje gång man ska iväg ..
Kram

#2 - - sandra - mamma till niklas & nora:

Hihii!!! Klart att hon vill ha som brorsan sin ;P Brorsan är ju alltid bäst.
Va skönt att hitta en ny och att den går att ha så pass länge också är ju kanon.

Ha en fortsatt bra dag!!!

#3 - - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen:

Å är så jobbigt det där, man vill ju att de ska sitta bakåtvända så länge som möjligt... men huvudsaken är ju att han sitter bra iaf!

#4 - - Eva:

Förstår att han är glad över att ha blivit vänd. Oskar vände vi på före sommaren då det började bli trångt men han sitter fortfarande i Almas bakåtvända stol om det bara är vi i bilen. ASlma hoppas vi kunna ha bakåt betydligt längre än vad vi hade med O men hon är ju så mycket mindre än vad han var.

Svar: Ja det vart toppen. Han pratar om sin nya stol varje dag... härligt!
Nina