Dagen flög iväg..

Det var tidigt uppe och iväg då jag skulle till läkarhuset strax innan 9. Fick en infart och in med kontrastvätska och lugnande. Tror att jag tom kan ha dåsat av där i mitten, vart så trött. Helt otroligt med tanke på vad det lät. Vet inte vad hörlurarna var till för, ingen musik hörde jag ju. Hade väl snarare varit bättre med hörselskydd. Hade ont i örat på slutet. Efter 40 minuter var jag klar. Då gick jag ner och fikade. Men höll på att ramla på vägen dit, antar att jag var trött ända ner i benen. Men Laffe och semla, sen började jag att må lite bättre och tog mig ut igen. Runt 12 började jag känna att jag vart normal igen, men då slog ju tröttheten till istället.

Försökte hitta lite kläder till i morgon men det lyckades inte alls. Tog 15 plagg!!! med mig in i omklädningsrummet och ett par brallor var det jag kunde ha. Allt annat var för stort. Jag antar att det var ett tag sen jag var ute och shoppade. Brallorna jag kom i var inte en utan tre storlekar mindre??! Fick väl smått chock själv tror jag. Även om jag kan känna att vissa kläder hemma är för stora, så tänker man väl inte på att man gått ner i vikt. Men det är skönt att det börjat att ticka ner sen jag slutade att amma.

Nu ska ja få i mig lite sen lunch, dricka lite kaffe och sen klä på mig för att hämta ungarna tidigare idag. Jag och några andra föräldrar ska ta oss till pulkapacken och åka lite. Trevligt. Är dock så trött så att jag kunde lika gärna gå och lägga mig. Mannen är iväg med bilen och kommer hem senare. Så det är bara att bita ihop och njuta av fre med älskade ungarna och solsken!
 
 
2 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: kontrastvätska, latte, lugnande, läkarhuset, magnetröntgen, semla, shopping, solsken, viktnedgång
#1 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Vad skönt att det gick bra idag! Jag kommer ihåg när jag gjorde magnetröntgen, det kändes som jag kissade på mej när jag kontastvätskan gick ut i kroppen ;)

Kramar

#2 - - louise mamma till Hugo:

Hoppas nu det kan reda ut vad som är fel på dig.
Hoppas du mår bättre idag

Förutom att vara förkyld är det bra med mig tack =)

ha en bra helg
kramar