Bloggminglet 2013

Kollaget är gjort utav mig, bilderna kommer ifrån Kolmårdens samt Mgroup hemsidaSnart är det dags, rättare bestämt den 23-24 mars. I år åker Bloggminglet till kolmården (vildmarkshotellet), där vi ska njuta i ett dygn av lyx. Förra året hade jag det super trevligt på bloggminglet, men då sov jag aldrig kvar (jag bodde ju precis bredvid). I år delar jag rum med tre sköna damer, partajande damer kanske ska tilläggas :D Det är såklart MGROUP som står för festligheterna och dem kämpar till max för att vi ska bli så nöjda som möjligt.

Du som ännu inte bestämt dig, gör det nu! Det kommer att bli toppen! För er som kanske inte har en bloggande vän att dra mer er på resan, så är det lugnt det med. Även ickebloggare kan följa med som +1 till någon som bloggar. Perfekt att mingla, ha det trevligt, träffa nya som gamla ansikten. Ses vi där?
 
För att göra din bokning, klicka HÄR. Ange gärna deliciously.se vid kolumnen "övrigt", så dem vet att just du har blivit tipsad av mig. Skulle uppskatta det en massa och bli super glad. Jag hoppas att jag får mingla med dig i mars!

Preliminära schemat:
10.00 Välkomstdrink + överraskning
11.30 Lunch
13.00 Mässan startar (ta del av utställare samt föreläsare)
16.00 Eftermiddagsfika
17.00 Mässan stängs
17-20 Egen tid/SPA relax
20.30 Middag
22.00 Prisutdelning
22.30 Nattklubb

Efter frukosten (innan kl. 12.00) på söndagen checkar vi ut från Vildmarkshotellet och Bloggminglet 2013 tackar för sig!

 

5 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: bloggare, bloggminglet, bloggminglet 2013, drink, fika, kolmården, mgroup, mgroup pr och event, mingla, mässa, nattklubb, prisutdelning, spa, umgås, vildmarkshotellet, välkomstdrink
#1 - - Mamma till William och Wilma:

Hade med velat åka upp där men lita lång att åka tyvärr.
Ha en fin dag gumman.kram

#2 - - Martina:

Gud va mysigt och härligt förstår att du längtar:D

#3 - - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen:

Nästa år, då ska jag verkligen gå ;) Nu känns det som att lilla smurfen komemr vara på tok för liten!

#4 - - Amanda:

Som vanligt skulle jag hemskt gärna vilja vara med på detta men jag kan omöjligt säga något om det nu. Hoppet lever iaf. :)

#5 - - Emelie:

Vad kul o få träffa dig igen :) vem delar du rum med?