Saknad...

Idag är det bara en sån där extra tung dag, då man känner av saknaden lite mer än dem andra dagarna. Jag hittade tex hans gamla koppel i gardeoben, hans schampo. Jag hittade gamla bilder där det var massor på Ludde, när han satt å käka spagetti med oss vid köksbordet och drack mjölk ur ett glas (han var ju lite speciell ♥). Jag har Freja som sett kort på ludde lite överallt och går och ropar på honom som om han var runt hörnet. Det är verkligen bara en sån dag, en sån kväll. ♥Saknar min vovvsing♥
 
 
#1 - - ERIKA ENROTH:

Men vad söt. vad hände med han? <3

Ja du jag har sjukdomar, står i menyn där, under min presentationsbild. och nu ska det tas en massa prover (som gjordes idag). Sen har jag kvar o göra ett dygnurinprov. Drygt!

Haha ja jag skratta som bara den, är så övertrött nu. Dags å lägga sig!

Ja, kladdkakan ser super god ut. Hoppas den smakar bra med :) Mer om det i bloggen imorgon.

kram å godnatt!

#2 - - ERIKA ENROTH:

Ang hur jag mådde efter provtagningen... YR är svaret!. Vatten blev min räddare i nöden. Usch, vill jag aldrig mer göra om.

#3 - - ERIKA ENROTH:

Det är att kroppen ser sig själv som en fiende och går till attack. Kroppen går på lågvarv och min ämnesomsättning är då låg. Typ så. Läs under Kategorin "Världen jag lever i".

#4 - - Mamma till William och Wilma:

Godmorgon snäckan..
Ja saknade efter sin hund är jobbig den första tiden..Hoppas att han har det bra där uppe..Ha en fin start på dagen.kram

#5 - - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma:

Kram <3