Öronproppar!

Igår åkte mannen och jag iväg och åt på restaurang. Jag tog en pasta med oxfilé vilket var jätte länge sen jag åt. Vart så jäkla mätt efteråt. Tungt mätt. På det så åkte vi och handlade godis och dricka och sen in på en fullproppad bio. Vet inte när jag och mannen var på en biopremiär sist. haha. Själva alltså - vuxenfilm. Så vi vart smått chockade över hur mkt folk det var. Annars så brukar det ju vara vi och fem andra. haha.
 
På det så hade jag åter igen huvudvärk och hade smällt i mig tabletter för att hålla det i schack. Men jag lyckades väl inte så speciellt bra. Hade iaf inte migrän, det var ju alltid något. Men som tur var så tog jag med mig öronproppar i fall att. Och jaaa jag använde dem redan efter fem min. Sån tur att jag tog med mig dem, då vart ljudnivån ok för huvudet.
 
Vi var inte hemma så sent och svärmor undrade varför vi redan va hemma. Själv så kände ja " varför sover ja inte redan ". Så sjukt trött! Börjar jag bli gammal eller vad :P Var iaf en mysig kväll med älskade ♥


#1 - - Melah:

Vad såg ni för film ?

Sv: Det är bra att de enkelt o göra, annars tappar man lätt lusten, iaf jag :P
Ja det var himla skönt med en tjejkväll, det behövs ibland :)

Svar: vi såg die hard. den nya filmen. helt ok :D
Nina

#2 - - marie:

härligt att ni fick en mysig kväll trots huvudvärken. kram

Svar: tack. den vart super mysig _:D
Nina