Operation på bordet..

Idag åkte jag som sagt var till skärholmen för att besöka en specialist. Fick vänta ett bra tag då han var sen, men kom till sist in och jaa det hade väl varit bra om alla papper hade skickats till honom. Vilket dem då inte hade. Han pratade om röntgen, men jag var ju där för en månad sen. Han kunde inte komma åt min journal, så han kunde inte se hur det såg ut. Jag sa att jag helt ärligt inte vet vad jag skulle göra här. Jag har varit skickat hit och dit och har fått en hel del läkartider.
 
Allt handlar om min bihåla. Tydligen så var jag hos specialisten för att prata om operation. Jahhaaa. Det va ju mer än vad jag visste?! Jag fick höra att min bihåla inte såg normal ut, men att den troligtvis var så för att jag var skapad så. Inget mer med det. Sen vart det magnetröntgen med kontrastvätska, det vart operationssamtal och nu har jag ett läkarbesök till i början av mars. På det så ska jag tillbaka till samma läkare, som idag, om två månader. Blir jag sämre i bihålan så skulle jag ringa på en gång.

Så förvirrad gick jag åter igen från läkaren, men han var ordentlig och brydde sig. Så det var ju skönt iaf. Men jag tog en latte och snöade ner mig i telefonen, klev på FEL tåg och åkte ända till slutstationen. Haha. Så jag satt i över 45 min på samma tåg. Snacka om huvudvärk då jag väl kom hem..
 
 
3 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: läkarbesök, operation, skärholmen, specialist, öra näsa hals
#1 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Men vilket snurrigt besök! Tyvärr blir man ju inte förvånad längre :(
Hoppas du får klarhet i vad som händer snart!

Kramar

#2 - - Eva:

Vad dåligt att den läkaren inte fått alla papper och att du inte fått information om vad du skulle göra hos denna läkare.

Hur genomför man operation på bihålor det har jag aldrig hört talas om.

#3 - - Hanna Karlsson:

Vad dåligt att läkaren inte fått all information.