Nya glasögon..

Då var det dags för nya glajjor. Äntligen. Har haft sån huvudvärk på sistone, så jag tror det kan bero på att jag behöver nya glasögon. Brillorna jag har nu är skevare än någonsin med. Dem ska vara raka, men går i en böj. Snyggt va. haha. Så inom två veckor kommer dem nya. Väldigt lika dem jag redan har. Hade jag fått bestämma så hade jag tagit samma märke som idag, men ja dem finns inte kvar längre. suck. Så nu valde jag två nya bågar. Provade en massa olika, men ser ju inte klok ut i vissa. haha. Så det vart likadana. Kanske tråkigt, men ett säkert kort!


#1 - - ★ ADARAS - WHERE BLOG MEETS MAGAZINE!:

Ser fina ut! Jag tror jag också behöver glasögonen. Men jag drar mig från att gå till optikern ... haha !

#2 - - T E S S D E A:

Intresserad av ett länkbyte?

Svar: Tack för att du frågade, men jag avstår =)Trevlig helg!
Nina

#3 - - Marlene:

Jag HATAR att köpa nya bågar. När man är så närsynt som jag är så ser man ju inte hur man ser ut utan får lita på någon annans bedömning. Så nu tar jag hem provbågar från Favoptic.se istället och så får nån ta kort på mej med alla olika bågar och då kan jag ju se hur jag ser ut och lättare välja. Men jag tycker fortfarande inte om det... ;-)

#4 - - Nadja familj, skor, shopping, event:

Svårt med glasögon, jag har haft linser i ett par år men skaffade precis glasögon också.. men använder dom bara hemma än så länge.

#5 - - Pernilla:

Inte fel med nya glasögon, hade behövts här med snart tror jag.

Vi flyttar i slutet av april som det ser ut nu.

Kram kram.

#6 - - ★ ADARAS - WHERE BLOG MEETS MAGAZINE!:

- nej fy, det är verkligen sjuukt dyrt ju! :O
Det kommer vi göra! :D Kul att du också ska dit!!

Svar: Roligt, då ses vi där! :D
Nina