Halva dagen har passerat..

Vi fortsätter här hemma med vabbandet. Har varit en hyfsat jobbig natt. Freja vaknade någon gång runt 2 och då hade hon somnat väldigt sent. Hon hade feber, va gnällig och jätte törstig. Febern är alltid som värst om nätterna. Hon har börjat att rossla mera med. Låter bara som ett gurgel som går upp och ner. Blir det ingen förbättring snart så får jag ta mig till läkaren igen. Vi har ju hostmedicin som vi kör för fulla muggar och försöker att undvika att hon dricker mjölk. Hon sov oroligt hela natten, det slutade med att hela familjen vaknade runt 8,45 imorse!! Vi hade försovit oss och jag kastade mig yrvaken på telefonen för att ringa dagis och mannen fick sen skynda sig iväg till jobbet.
 
Det har varit en lugn förmiddag med lite målande. Freja har gått här med vagnen och Theo har läst tidningar. På det så har vi sett Tarzan. Jag måste ha sett den 100 ggr men den är fortfarande lika bra. Till lunch gjorde jag pannkakor med havregryn och keso för å fylla på det lite i smeten. Gjorde hemmagjord äppelmos och sen fick dem grädde till.
 
Just nu har jag en plåt inne i ugnen med lite blandat på rostning. Hoppas det blir gott. Tanken är att det ska vara till tex keso sen. Gott mellanmål. Freja sover just nu och Theo sitter och ritar och kikar på Rio. När Freja vaknar så ska jag dra igång bakmaskinen och fixa lite mera kesobröd (som jag skrev om imorse).
 
 
En kommentar publicerat i Mitt liv....
Taggar: Rio, VAB, hemmagjord äppelmos, pannkaka, pannkaka med keso, tarzan, äppelmos
#1 - - Solan:

Mina barn älskar äppelmos. Gjorde närmare 50 liter i höstas. De är så lätt att frysa in. Så serveras lite jumen (som nylagat) med mjölk. Mums. Är själv uppväxt med de till effa. Mums