Det luktar, Mello nr 4...

Vågar jag ens tänka tanken att det kommer bli en bra musikkväll? Känns som om dem andra delfinalerna inte har haft den standarden som jag är van vid. Och hur röstar alla? Har väl egentligen inget att säga till om då jag inte röstat själv. Men tex många av dem som åkt ut eller som han som kom till andra chansen i nr 2 har mer chans att slå än dem som gått vidare. Är ju inget som är seriöst längre. Sean Banan och Rava???....z som vann förra. Förstå att skicka dem till Malmö för att representera sverige, dags att skämma ut sig. Tjohho!

Pinsamt är ju iaf bara förnamnet. Ikväll hejjar jag väl på Robin. Jag hoppas att låten hans är bra, men han brukar ha en bra pipa - och låten är på engelska - så jag håller tummarna att det låter bra! Sen får man väl se vilka mer som ska vidare.. En låt i taget..
 
 
#1 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Jag känner samma sak, vågar man ens hoppas på att det kommer låta bra??
Robin var typ den enda som jag visste skulle vara med, och jag gillade honom i Idol, så jag hoppas på honom :)

#2 - - JUNITJEJ:

Svar: Jag tänkte på AKO-kolorna när jag såg påsen, men det stod inte AKO på dom. Däremot smakar de likadant.

#3 - - Sara - Mamma till Max o nyfödda Ebba:

Jag tycker inte heller att standarden varit bra i år! alla brukar ju klaga varje år på att det är dåligt men jag brukar ändå tycka det funnits några godbitar men i år har jag ingen favorit. känns tråkigt!!

#4 - - Sojka:

Ha ha ha ha får en bild av en väldigt randig lägenhet haha. Ja men pop är jättefint med. :) Jag har ju skaffat mig en bärsjal och den är svart och vit randig. Så fint det kommer bli med den röda mössan till när jag bär omkring med skrutt ute. ;)

#5 - - ★ ADARAS.se - Where blog meets magazine! ★:

Tycker det var sååå dåligt att Robin inte gick direkt till final! :(

Svar: Urskumt! Men tror inte att jag haft ett enda rätt på hela tävlingen. Så mkt skit som går vidare..
Nina