TiVo!

Jag är en av dem första som får prova TIVO. Hur skoj som helst! Mannen sa åt mig att tävla, för han var intresserad. Och med endast några dagars deltagande, så vart jag uttagen av com hem för att vara med. Vi är totalt 20 st tror jag. KUL!

Vi dök upp i tors kväll för att delta i ett seminarium, där vi vart bjudna på middag, dryck och kaffe. Pratades om alla dem funktioner som TiVo har, hur man installerar och sånt. En själv som har provat mkt med Netflix och viasat play bland annat, kände som om det här var inte så svårt. Dock så tycker jag alltid det ska vara så överkomplicerat alltihopa, med tummar hit och dit. Jag förstår ju varför dem har satt det så, för TiVo ska vara en självtänkande apparat - med sinne för vad vi gillar och anpassa sig efter det. Men jag gillar inte sånt som är "jobbigt". Jag ska dock ge det några dagar, sen får jag ju se vad jag tycker och tänker såklart!
 
Med oss hem fick vi våran TiVo på en gång. Tror att det kliade i fingrarna på mannen min. hah. Mest glad vart jag ju över vad vi fick till förutom apparaten. Ett års gratis abonnemang med alla kanaler! Dvs, jag kommer att hitta massor att kika på, mannen är överlycklig och ungarna kommer nog bli gladast av oss alla.
 
Dags för att testas!