Spanien?

Det är inte spikat och klart än. Men kanske så blir det en vecka i spanien om en månad. Bara tänker på hur härligt det skulle vara. Dock så vänder sig magen min ut och in. Nu måste jag ju sätta mig på ett flyg igen. Fy farao. Alltså det gör mig så illa till mods, så att när jag tänker på det  - ja då blir jag nästan kräkfärdig. Får väl åka till läkaren och be om lugnande. Det är ju skönt att det är Spanien iaf. Dvs inte allt för lång flygtur. Men ändå. *magont*
 
 
#1 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Va roligt med utlands semester. Spanien ska ju vara kanon så här års.
Låter jobbigt med tankarna kring flygningen. Är det pga flygningen eller att just vara i ett plan som spökar???

Svar: både och. hatar att sitta instängt. å ja gillar inte att flyga heller. känner mig så jäkla oroad redan nu å då vet vi inte ens om vi kommer iväg. inte kul att va såhär orolig..
Nina

#2 - - Lina:

Nej varöfr rädd?????? Du behpöver inte vara rädd......det e inte farligt...jag har startat och landat 8 ggr nu på 1,5 dyg....vart i Helsingfors, Nice, Umeå och Bergen.... Det e farligare att åka bil, kramar

#3 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Nej då blir det inte lätt att vilja åka iväg direkt. Har du provat att få lugnande att ta innan resan? Kanske inte det bästa alternativet, men det fungerar ju för de flesta, om man värkligen vill komma iväg lite. Hoppas att det löser sig och att ni kan komma iväg på en fin semester ihop!!!

Svar: ja ska ordna det isf. nu vart resan uppskjuten så att alla kunde åka med. men när jag väl flyger, så kommer jag gå till en läkare innan..
Nina