Så fortsätter det...

Ja då vaknade man i natt av typ tandvärk. Jag tror det är en sån här härlig virusblåsa som jag får så fort jag stressar upp mig. Det har kommit som ett paket på posten några dagar efter att det har hänt något. I det här fallet var det ju all stress med mig själv och sen med Freja som jag tror är den utlösande faktorn. Den diffusa men ändå hemskt dunkande värken har hållit mig vaken under hela natten. Inte nog med att jag är svullen som ett piiip, så nu har jag sjukt ont med. Ipren + alvedon i natt och det hjälpte INTE!

Så jag har inte sovit i natt igen, trött. Ont som fanken. Fullproppad med skit (inte kul) och ska iväg till jobbet här. Ser så fram emot att jobba idag med. Längtat efter lönehelg. Lite skoj i butiken och bara ha kul liksom. Så ska man dras med skit hela tiden.
 
Idag är det dessutom skördefest här, så ungarna ska få rida häst, fiska fiskdamm, käka gott och få ansiktsmålning. Theo var ju så fin förra året. Så lite avis är jag allt att jag inte ska vara med dem. Men får hoppas att nån tablett tar och funkar strax, så att jag kan få en sån normal lördag som möjligt!
 
 
 
#1 - - sandra - 3 barns mamma:

Jobbigt med tandvärken. Hoppas att det blev bättre under dagen och att du får mer sömn till natten!!!

Svar: va blåsan. lagt ner nu iaf. skönt det! hoppas du får en super fin helg nu!
Nina

#2 - - sandra - 3 barns mamma:

Härligt att det blev bättre och att det var en blås istället för tanden :)

Svar: både och. gör ondare och tar längre tid med blåsan. å ja fick gå till läkare och betala massa för medicin. så det vart nog lika dyrt som om en tand var dålig. men jag slapp ju att borra :P
Nina

#3 - - sandra 3 barns mamma:

Usch då!!! Är trst när kostnaden ska dra iväg :/ men iaf skönt att slippa att borra. Hur känns det idag?