Kliar i fingrarna...

Lite shopping sugen är jag ju allt. Det riktigt kliar i fingrarna faktiskt. Älskar kamouflage stilen och den finns även för mini, men inte med dem där brallorna tyvärr. Men stilen finns och jag funderar på att köpa den både till Freja och till Theo. så sött och matcha, med lite cool stil sådär. Hela affären riktigt ryker av nyheter just nu.
 
Dock så behöver vi idag gå på jakt efter skor till barnen och kanske gå igenom lite höst och vinterkläder. Se vad dem kan ha och inte. Theo vet jag behöver en ny overall i år. Den från förra året är bara att slänga, såå sönderanvänd. Men Freja kanske kan ha samma som förra året. Tror att hon ska gå upp nån storlek i skor till kanske storlek 24, men såklart har vi höstskor som ligger på 25 här hemma. Så vi måste verkligen kika på vad dem ska ha idag...
 
 
 
#1 - - Jessica Högberg:

Förstår att det kliar=)) Hösten är här och riktiga kläder börjardet bli dax för...

Svar: japps, daga att bunkra upp!!!
(ledsen för suuuper sent svar)...
Nina

#2 - - Elin - Livat på torpet :

Dom där byxorna skulle nog grabbarna här hemma gilla! För plötsligt är det bara jakt i huvudet på dom, nu när älgjakten drar igång på måndag ;)

Svar: Dem är super fina. Såg att dem inte fått in det på name it hemsida än dock. Dem finns bara i mjukisbrallor. På hemsidan är det annars lätt att beställa, om man bor en bit bort =)
Nina

#3 - - sara:

Åh vilka fina camobyxor! Leo har tjatat hur länge som helst om att han vill ha sådana byxor. Finns de i storlek 140 och hur mycket kostar de?

Svar: svarade i din blogg, men ja svarar här med. upp till storlek 152 har vi. Jag tror det var 280, men är verkligen inte säker. Kan kika på jobbet sen. Men under 300 tror jag iaf.
Nina