Jacka eller overall?


Vi har fått in så fina jackor i butiken. Jätte fina. Helst så skulle jag vilja att Theo och Freja hade en likadan jacka, men eftersom dem tillhör två olika "grupper" av storlekar, så går inte detta. Freja tillhör ju fortfarande mini och Theo tillhör ju kids. Men den gråa jackan har jag klämt och känt på hur länge som helst nu och jag vet att den skulle sitta super fint på Theo och Den rosa till Freja såklart. Men dem är ju småbarn, hur mkt kommer dem att använda detta? När köper ni overall och när börjar ni köpa jacka med tillhörande byxor? (termo?) Vad är bäst?
 
 
 

Mina fina kommentarer
Postat av: Eva

Vi har både och till våra. Tycker det är för tidigt med jacka på dagis då det lättare kommer in snö och så. Men det beror ju på vilken typ av barn man har med. Jacka måste man ju ha när man ska åka någonstans jag tar ju inte på overall om vi ska åka bil och handla osv.
Svar: mk kanske så det blir. har iaf en overall nu!
Nina

Postat av: sandra - 3 barns mamma <3

Jag vill minas att niklas började med jacka och termo när han var 3 1/2. Han totalt vägrade att ha overall. Så det fick bli det andra. Nora kör på både overall och termos. Hon bryr sig inte alls ( hon blir 3 i vinter) så runt 3 års åldern har de börjat med annat än overall.

Svar: vart overrall nu. kanske får skaffa en jacka med. bra att ha båda kanske?
Nina

2013-08-31 @ 06:42:53
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: sara

Vi köpte jacka och termobyxor till Leo när han var sex år och hade börjat i "nollan"

Svar: Det är överlag då man behöver tvådelat mer. Men det är just när man ska åka nånstans. så körigt att bara ha overallen. Ibland kan det ju behövas en jacka då man ska åka iväg. Lite klurigt.
Nina

2013-08-31 @ 08:58:43
URL: http://missmantyniemi.blogg.se
Postat av: Emma

jag har både och till benjamin då de är så enkelt när man bara ska till affären och handla och kör bil dit . blir så varmt med overall om man ska stor handla mat ex.

Svar: ja exakt. Av den anledningen tror jag att det blir bägge i år. =)
Nina

2013-08-31 @ 22:18:03
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Postat av: Jennie

jag harnästan alltid haft en av varje varje år, jag tycker byxa o jacka är väldigt bra när man åker bil är o shoppar osv.. men overall känns som ett måste till förskola, pulkabacke osv

snygga jackor btw :)

Svar: Mm det är lite så jag känner nu. behöver nästan en av varje. Krångel krångel!
Nina

2013-09-01 @ 08:59:10
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: