I hopp och förtvivlan...

Skratta så gott här i söndags. Freja skulle ju se ut som jag gör då jag kliver ur duschen. Liten handduk för håret och så handduken omsvept runt kroppen. Problemet va ju att hon knappt kunde gå i handduken. Så hon ramla och hon skratta och hon spegla sig och skratta. Hon har sånt härligt skratt den ungen. Smittar riktigt. Så jag stod vikt över köksön och skratta med henne. Älskade unge.
 
Idag ska vi åter igen på ett läkarbesök. Prickarna har ju inte gett med sig. Kan väl tyckas att det borde ha funkat lite bättre om det var nässelutslag. Men vi får väl se vad han säger. För er som har kommenterat i inlägget innan om Freja, så drog jag just upp femte sjukan inför läkarna. Just för att det ser PRECIS ut som Frejas. Det innebär ju såklart inte att det är det. Men det vore ju bra med en diagnos som faktiskt stämde. Skulle även kunna förklara varför hon varit så klängig och smått kinkig till och från. Just för att den diagnosen skapar bla ledvärk. Vi ska iaf dit vid 14. Så idag kör jag halv vabbdag. Så fort mannen hinner hem, drar jag vidare till jobbet. En stressdag till med andra ord. Se vad dem säger denna gång.
 
Bara att du lever jag bara på hoppet. Förtvivlad har jag varit ett tag, stackars min lilla tjej. Och usch och fy om hon haft ont med. Otillräcklig man kan känna sig ibland.
 
 
 
#1 - - Eva:

Vad sa läkaren om ev femte sjukan el har de ev ändå en diagnos?

Jag hoppas att hon blir bra snart.

Svar: vi ska ta en massa prover och sånt. så får vi se. men utslagen är bättre idag!!
Nina

#2 - - Sanna:

Ja, femtesjukan kan man ta blodprov och se om man haft. Så det borde ju vara lätt att se om hon haft det iaf.

Svar: yes vi fick remiss på det! :D
Nina