Shopping åt ungarna..

Efter dagis igår, så åkte vi och handlade lite. Vart en tunika, leggins och två kepsar från POP och sen även en angry bird t shirt från H&M. Theo valde mellan spider man och angry birds och han valde då denna. Jag är lite i chock än! haha. Vem hade kunnat tro det. Men det var iaf roligt, fin härlig neon gul färg hade den med. Måste börja bunkra upp på lite nya t shirtar nu, märker att det är dags i hans garderob.
 
POP har ju just nu ta 3 plagg och få 20% rabatt, om man är medlem. Så jag passade ju på igår. Ska nog tillbaka i lugn och ro och kika på mera, vi fick ju en del presentkort då Freja fyllde år. Theo provade även den grymma jackan från POP. Den jag såg på
modevisningen. Den va ju grym! Men har precis köpt en skinnjacka till honom ju, blir lite för många jackor här hemma. Hade lätt köpt den åt Freja med, men den finns ju inte i hennes storlek tyvärr. Känner att hon ligger i nån mellan storlek. Allt det söta är för litet och allt det coolare är för stort. Synd att dem inte har allt i alla storlekar..

Mina fina kommentarer
Postat av: Eva

Den tunikan har vi till Alma med, jag ville köpa leggingsen med men hon ville inte ha dom =)

Svar: hon kommer nog på bättre tankar snart ;) ;) ;)
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: