Grill & BBQ SM


Stort tack till Spot & Tell och City Gross som bjöd in oss till Grill & BBQ SM! Vi fick mingla runt olika företag som kronfågel,  Caj PDalsjöfors kött,  Arla, Citygross, fontana, Kls Ugglarps.
 
Fick smaka en massa gott och med oss fick vi en hel del kött. Det mesta åt vi faktiskt upp i lördags då vi hade två års kalas och bjöd alla på grillat. Vi fick inte en enda köttbit/kycklingbit över!  Det bådar för gott betyg. Det var super enkelt att grilla allt, då det var färdigmarinerat. Jag önskar att det var sommar, så att vi kunde äta sånt här varje dag. Urgott!
 
Hade gärna pratat med Jenny Fridh (Informationschef Lantmännen Kronfågel) som vi brukar springa på under Kronfågel eventen. Speciellt då vi såg hennes kyckling på plats.  Beer can chicken, som hon nämde för oss sist. Kan ju säga att den smakar urgott även utan öl! MUMS!!
 
2 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Arla, Beer can chicken, Fontana, Jenny Fridh, Kis Ugglarps, citygross, dalsjöfors kött, grill&bbq sm, grilla, kronfagel, kronfågel, pressvisning, spot&tell, spotntell
#1 - - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13):

Mmmmm nu blev jag hungrig!!

#2 - - sandra - blivande 3 barns mamma <3:

Vilken härlig dag och det måste ha luktat tok gott däromkring ;) Funderar på att gå när de kommer hit till stan. hela familjen älskar grillat så det känns som en given stund .

Ha en kanon dag!!!

Svar: ja det luktade super! å smakade tokgott!
Nina