We r family i måndags...

I måndags var det dags för We r family eventet som jag längtat efter. Med mig hade jag Jennie och hon tog med sig Nadja. Vi var på junibacken =) Tog sagotåget upp till övervåningen för att lyssa till Hanna Hedlund. Dem företag som pratade var Mama Mia, Philips Avent, Trygg-Hansa, UnderBARA Barn (som förövrigt firar 10 år i år),  Stokke, Joha. På mässan fanns även Bambino och Vanish.

Vi åt lunch och sen efter alla företag hade pratat, så gick vi ner och mingla. Var inte så många som jag kände där denna gång. Mycket nya människor. Men Sofia var där, Jenny, Britta, Anna och Johanna. Alltid lika roligt att träffa alla bloggerskor =)

Favoriten Bambino var där. Med sig hade dem de nya fina haklapparna och sen visade dem även upp delar av sitt härliga sortiment såklart! Ser ni att dem har fått in LILA i sortimentet *yey*

Bild & text är lånad från Johanna (obs, såklart godkänt av henne först)


I Loppi‘s nya Loppipåse – Förskola låg detta:
Två påsar från Vanish, våtservetter från änglamark coop, babyvantar från Joha, en nappflaska från Philips Avent, 2 smoothies från Ella’s, en t-shirt från lekmer, en sovpåse från Mama Mia (som jag drog ur bottensnöret på och “gjorde” en klänning av till Minna), bröstpads från Boob, en Vitamin Well, babymössa från Po.P, 4 smakrprover från Nestlé, en mapp från Trygg hansa, en påse från underBARA BARN med en nyckel”kedja” och kalas-ingjudningskort, babyhudsalve- och oljer från Weleda, en klädmärkpenna från babyshop, en nessencär från Sebamed från familjeapoteket, reklam och ja, se fick jag en fin haklapp från Bambino och ett paraply från Mama Mia!


Fler bilder kommer =)

#1 - - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen:

Ser ut som en härlig dag!

Och vad kul med en liten tjej! Hoppas allt gått bra!

#2 - - Frida - mamma till Filippa:

Vilka underbara bilder!

#3 - - En pojkmammas vardag - Livet på torpet:

Gud vad jag önskar att jag bodde närmare, då skulle jag också kunna komma!! När ska dom börja ha eventen närmare mig? ;)
Kram

#4 - - Pernilla:

Vad trevligt och vilka härliga och fina bilder :)