Trött på denna sida av stan...

Lite väl trött här på kvällskvisten. Freja har småhostat här hemma och ligger nu och pratar i sängen och hostar om vartannat. Lillskrutt. I morgon får hon vara hemma. Hon får vila upp sig lite tror jag. Hon får alltid hosta så fort slemmet börjar rinna. Vet inte om det är mer tänder på g igen, men det rinner som en fors ur munnen till och från.
 
Själv så har jag lite ont i magen. Ska avvakta någon dag till, sen ska ja ringa och kika läget - antingen hos vårdguiden eller hos mamamia. Satte nämligen in en spiral i förra veckan och har haft lite värk sen dess. Kan väl tycka att den nästan är värre idag. Den ska ju inte direkt trappas upp, så det kan ju vara så att jag får åka och ta bort den. Bara så typiskt då jag äntligen fick rumpan ut och satte dit den, dessutom hormonfri som jag vill ha den. Får se om värken är bättre/borta i morgon..



#1 - - Johanna:

Åh, I see. Jag har en med hormoner, som har funkat jättebra denna omgången. Satte in en tidigare men då hade jag vrålont till och från i flera månader, och sedan kom den ut med en tampong så den kanske inte satt som den skulle.

ingen kul smärta, hoppas det ordnar sig för dig.

Svar: ville inte ha hormoner. brukar må lite skumt av dem, så jag vågade inte chansa sådär. men den känns bättre nu iaf. så jag avvaktar och ser.. :D
Nina