Inreda rum igen..

Det är dags att ta tag i ungarnas rum igen. Snacka om att man önskar att vi hade en fyra då (lägenhetsstorlek). Men fyror i detta område finns det ont om. Så synd, trivs ju verkligen så bra här. Vi sa att när Freja började på dagis, så skulle hon och Theo få dela rum. Vi vet inte hur dock. Vi pratade ett tag om en våningssäng, men jag vill vara helt ok med det, att Theo klarar av det. Känns så osäkert. Nu lutar det åt att dem får en varsin säng. Dvs mer yta i rummet försvinner. Vet inte om det blir så lyckat,. Men tänkte iaf prova, sen får vi se. Just nu ser det bara ut som ett slagfält. Men jag hoppas jag hinner med att fixa det i veckan.

 
#1 - - Amanda:

Åh, det där med ytor och rum kan man verkligen reta sig gråhårig på. Och hur mycket plats man än har känns det nästan alltid för lite! Är inte det konstigt!?

Eftersom du hade missat det och jag kan tro du är nyfiken så kan jag föregå din fråga med att ja, vi har köpt hus. Om dryga månaden lämnar vi denna alldeles för trånga lilla 2:a på 50 kvadrat och flyttar in i luftiga 162 plus källare! LYCKA! ^^

#2 - - Madde:

Japps jag ska dit. :) ska du dit? :)

Kram

#3 - - Pernilla :

Vi har precis samma dilemma. Bor i en trea i ett område där vi trivs men skulle vilja ha en fyra. Funderar på våningssäng sedan när de ska dela rum. Ska bli spännande att följa och få lite tips

Svar: verkar vara ett problem lite överallt. varför är det så få 4:or byggda?
Nina

#4 - - Maria:

Oliver och William delar rum just nu, Oliver har en växa säng och William använder fortfarande spjälsängen. Ska dock byta inom några månader till en Kura våningssäng åt dom. Valde den eftersom den är lägre än andra sängar och sen ska vi även köpa tältet man kan ha upptill så risken för att han ska ramla ur kommer vara minimal. Har även tänkt kolla om man kan ha växasängen under istället för bara en madrass på golvet, då jag tycker det bli enklare att städa då:).
Hoppas ni kommer på en bra lösning. Kram

#5 - - Eva:

Theo kommer att klara våningssäng utan problem. Så jag skulle utan att tveka köpa en våningsäng för det är så viktigt med golvyta, jag ångrar nästan att vi inte köpte en riktig utan bara en sån halv hög till Oskar.

#6 - - Fnulan:

Vi ska fixa tv-rummet, så svårt det är att börja....
kramen

#7 - - Alfva:

Samma problem som här, bara 3:or mest hela tiden och jag VILL ha en 4:a och inte bheöva flytta härifrån.

Vi ska fixa våningssäng så fort E är stor nog, men A sover redan i övre slafen på våningssäng både hos mormor och farmor när vi är på besök - funkar kanon då!

#8 - - Sara - Ensamstående mamma:

Fy vad jobbigt när man bor lite trångt.. Innan jag och sonen flyttade till en 3a så bodde vi i en 2a och vi väckte varandra när vi sov i samma rum. Så till slut flyttade jag ut min dubbelsäng till vardagsrummet så fick sonen ta sovrummet som sitt rum :) Men nu har vi tack och lov en 3a och varsitt rum :)

Och du, tack igen för vinsten :) Bloggade om det, och lånade en bild av dig. Hoppas det är okej? :)

#9 - - Emma:

du får lägga upp bilder. Vi sa att när Pyret flyttar in till Benjamin så blir de våningsäng OM jag inte fått jobb o vi lyckas få en 4:a

#10 - - kaffehörnan:

Detta kommer bli hur bra som helst

#11 - - Marie&Noel&Matheo:

Gör som oss då, köp en våningssäng du kan dela på så har dom varsin säng så länge och sen när Theo e redo för uppesäng så sätter du bara dit den... Sen när dom får varsitt rum kan du dela sängarna igen... Då kan dom ha dom ett tag... =)