Husvisningen igår..

Huset som vi kikade på igår.. (bilderna är googlade)
(dem små bilderna går att klicka på)
Igår så åkte vi och kikade på ett sött litet hus. Jag och mannen fick det visat för oss i lördags och vart direkt intresserade av att gå och kika på det. Allt var fräscht, så det behövdes inte renoveras något. Hela huset var jätte fint! Men det som slog oss var att när vi kom dit, så var det såååå mkt mindre än vad det såg ut att vara på bilderna. Då talar vi om bra mkt mindre. Det fanns inget direkt vardagsrum, barnens rum var små. Om man slår ihop bådas rum och så jämför man med det dem delar på idag, så är det dem har nu större. Då är det ju bara ett rum. Det fanns bastu i kåken, härligt värre. Var mkt tekniska detaljer som tex högtalare i taket.
  
Men så kom vi då till det som slog både mig och mannen. Ska små barn springa här? Nej! Om ni ser första minibilden till vänster, så är det glasfönster mot trappan. Kan ni inte se Freja stå där och slicka? haha, för det kan jag :P På det är trappan sjukt brant, så dem kan inte ta sig ner själva. Jo Theo kan det. Bild nr två tv. om ni ser på golvet så är det en vit fyrkant. Det var nämligen så att det fanns ingen värme där uppe. Så värmekaminen som var i allrummet på mittenplan, den var i stort sett tvungen att vara igång för att värma övervåningen. Då gjorde dem ett hål i taget med träbjälkar som är sjukt läskigt. Jag tyckte det va läskigt som vuxen, förstå Freja som lätt kan åka ner med benen där och göra illa sig ordentligt. Trappan upp dit var dessutom värre än värst. Theo kommentera tom på att trappan var läskig. Han som inte tycker något är direkt läskigt.
 
Alla kaminer måste ju barnsäkras, för Freja är pillrigast i stan typ. Grindar måste sättas upp överall för att hon inte ska ramla eller tex springa upp på övervåningen med Theo. Så att dem gör illa sig i trappan eller på hålet i taget. Dessutom så kändes det som om dem tog ett överpris på kåken. Så dit ska vi inte flytta. Hade ungarna varit 10 år äldre, så kanske det hade varit något att tänka på, absolut inte nu.



#1 - - Helen:

Riktigt ser Freja med tungan tryckt mot glaset framför mig och det skulle nog min Tindra med gjort hahaha

Förstår att ni bakar, men jösses så fint det var :D

Kramar

#2 - - Sara - Mamma till Max & bebis i magen:

Tråkigt att det inte var det ni sökte. Man blir lätt lurad när de fotar med vidvinkel. Ser inte ut att vara så barnvänligt direkt. Har ni varit på husjakt länge? något speciellt ni söker?

#3 - - SoffiZ- Oliwer och Towas mamma :):

Haha vill du inte ha tungavtryck på fönstret? ;)

Det kommer fler hus. Vi kikade på hus i typ 4 år innan vi köpte vårat :)

#4 - - chanette a:

wow vilket fantastiskt hus...super duper fint..