Hörselkontroll...

Idag är Freja hemma med mig. Hon röjer och river kan man väl säga. Det är inget direkt fel på henne, hon har ingen feber och verkar mkt piggare idag än igår. Men jag ville ha henne hemma för säkerhetsskull. Ska ge henne hostmedicin och förhoppningsvis så sover hon ordentligt vid lunch. Sa att hon kommer till dagis i morgon. Nu ska vi ut med hunden och ta oss en promenad. Lite frisk luft dör vi ju inte av. Kanske hinner vi ut innan regnet når stan, för just nu är det allt bra grått här utanför.
 
Mannen åkte nyss till läkaren med Theo. Han har återbesök idag igen + hörselkontroll. Eftersom han haft så mkt problem med öronen, ville dem bara dubbelkolla att hans hörsel inte drabbats av det. Håller tummarna att det ser bra ut. Får väl domen om nån timme eller så.


 
#1 - - ♥ Sojka ♥:

Jag har alltid också en dag extra hemma med sonen för dem ska ändå orka med en hel dag på dagis och det är bara mysigt att få vara hemma med sin goding. :)

Svar: Ja hon fick en dag hemma, så att man kunde hålla lite koll. men hon va ok ändå. sov lite mera kanske, men va helt ok. så körde hon till max sen på dagis dan efter :P
Nina

#2 - - ♥ Sojka ♥:

Vad skönt! Känns ju alltid extra skönt! :)