Full rulle..

Idag har jag båda barnen hemma själv och vi är på väg ut med hunden just nu. Det är fullt ös medvetslös, så kan jag väl säga. Sitter här med min enorma kopp kaffe. Har iaf lyckats att ringa ett viktigt samtal och jag fick prata ifred utan något tjafs. Så skönt. Nu ska vi som sagt var ut en stund, hunden ska ut, ungarna ska rastat ;) Sen kommer farmor som har åkt hela vägen hit för att träffa ungarna. Så dem längtar efter det en massa!

Sitter med lite magont då förskolan mailade igår att det gick svinkoppor på dagis. O no. Jag hoppas inte det hittar hem till oss. men tydligen så var det en hel del som fått det.. Bara vänta och se antar jag..


#1 - - Cissi - mamma till Emma och smurfen:

Tycker att det är så bra med dagis som informerar så där... man vill ju gärna veta innan... Här om dagen fick ajg kommentaren; "så skönt att Emma inte blivit smittad, gått både magsjuka och förkylning med hög feber här - men hon verkar ju pigg" ;)

Hoppas ni får en bra fredag!

#2 - - Michan:

Skönt att höra att fler har det livat hemma, att man inte e ensammen, tycker killarna för ännumera liv om telefonen ringer :)

#3 - - Sara - Mamma till Max & bebis i magen:

Svinkoppor är inte så farligt! Max har haft det en gång. Man får tänka lite extra på hygienen och smörja med nåt eller få antibiotika (det fick Max för han var ganska liten när han fick det - 1,5 år tror jag).

Ni har så himla fint golv. Gillar den mörka färgen. Har ni det i hela lägenheten?

#4 - - Lillgarden:

Hoppas verkligen ni slipper svinkoppor.. låter inte alls kul inte...

Vilken söt lite fjäril/älva du har!