En månad kvar nu..

ÅÅå snart är det dags för årets underbara barn mässa. Längtar som vanligt dit. Jag började att gå dit första gången 2008. Höggravid var jag då och väntade Theo. Fastnade direkt och var ju såklart tvungen att åka dit igen 2009. 2010 med Freja i magen, 2011 var jag där både Fre & sön. En dag själv och en dag med familjen. Theo var såååå glad över star wars figuren, det levde han på länge *Asg* =). Och nu ska jag dit igen 2012 såklart! Såg att dem bland annat kommer att ha snårpan där. Det kommer ungarna att gilla. Hon var nämligen på deras förskola i juni och det var succé på en gång.


Det här är några av mina favoriter som kommer att dyka upp på mässan. Ni hitttar fler utställare HÄR INNE. Har redan bokat in helgen, inget annat får hända mellan den 12-14 okt ;) Vänta bara då ungarna får höra talas om att Snårpan kommer, haha. Dessutom så står Ellas Kitchen högst upp på ungarnas lista över favoritsmoothie än, så det kommer att införskaffas ett par antar jag. Men första stoppen blir nog Nova Star, för ungarna behöver en ny mössa. Bägges är för små. Så det ska dem få. ÅÅåå jag hoppas att jag kommer att fynda en massa. Ps) glömde säga att jag lockar mannen med att Skoda var där. Var ju höjdpunkten för honom förra året och nog därför vi köpte en skoda i förra månaden =) Skönt att det finns något för hela familjen!

SKA DU GÅ DIT? SJÄLV ELLER MED FAMILJEN?



8 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: bambino, barn, crocs, ellas kitchen, geggamoja, loppi, mamamia, me & I, nova star, skoda, skoj, snårpan, underbara barn, underbara barn mässan, utställare
#1 - - Agnieszka- 2barnsmorsan:

tyvärr har jag skola då kommer inte kunna komma:(

#2 - - kaffehörnan:

Vad trevligt de blir

#3 - - Hanna- Mamma till Alexander & bebis i magen:

Åh kul med Barnmässa! Har aldrig varit på det! Vart håller denna hus? :)

#4 - - Madde:

Jag vet faktiskt inte när dom stänger eller vet att man MÅSTE ha betalt in innan 20e så tror att man ännu kan boka. :)
Fy vad tråkigt att du mår dåligt, vad säger läkarna? :(

Kramar

#5 - - Emelie:

Hade gärna vart där men nu ska jag mingla omkring med massa vackra kvinnor på fab mamas blogevent istället!!
Wiiie :-D

Kram

#6 - - Hanna- Mamma till Alexander & bebis i magen:

Okej vad roligt! :) Synd att det är så långt dit för min del!

#7 - - Sanna:

Självklart ska jag dit, men vet ännu inte vilken dag eller med vilket sällskap. Har tänkt på övernattning, men har inte bestämt mig riktigt ännu. Mamman min är på Fab Mamas, så den här gången kanske jag får åka ensam om jag inte får med mig någon väninna bort.

Kram Sanna

#8 - - Emma:

Jag hade gärna gått dit ifall jag inte bodde så långt ifrån sthlm!