En dag i taget..

Bilden är googlad
Idag har fått ringa en massa samtal igen. Känns som om jag satt i telefonjour med alla olika människor. Idag sjukskrev jag mig iaf. Men det var eftersamtal med ams och fk. I juni/juli började jag få väldigt ont i min axel. Men så länge jag inte sträckte upp den så gjorde det inget ont. I börjarn på aug så vart det helt plötsligt mkt värre. Så jag åkte in till akuten första dagen som mannen kunde vara hemma. Jag fick en kortisonspruta och sen fick jag diagnosen impingement. Sökte sjukgymnast men dem jag haft förut var överbelastade. Hittade tillslut en annan och hade mitt första besök igår.
 
Jag var väl där i 1½ timme. Idag har jag så hemskt ont i hela vänster armen. Jag gissar att det beror på att han var där och kände och klämde igår. Så jag ringde ams och kollade hur jag skulle göra och dem tyckte inte att jag kunde arbeta etc och då ska jag inte stå som aktiv utan sjukanmäld. Men dem ville att ja skulle kolla med fk innan. så dit ringde jag såklart och hon sjukskrev mig innan jag ens sagt att det var det jag skulle göra. Nu ska jag bara ta mig till en läkare med. Skönt att det finns så gott om uuuuuunderbara läkare :P Ska nog försöka ringa akuten igen, se om dem kan boka in mig hos samma läkare som sist. kanske är bäst så..

Eftersom jag haft detta ett tag, så sa sjukgymnasten igår att jag kan ju inte räkna med att det ska gå över på en gång. Det är inget farligt att det gör ont, men så länge det värker så kommer det inte bli bättre. Dvs jag ska i stort sett inte röra den förbaskade armen. Underbart lätt med småungar. Får se hur det går iaf. Ska försöka göra övningar ikväll iaf. Försökte under dagen, men jag kunde inte röra armen det minsta utan smärta. Så det var ingen idé helt enkelt. en dag i taget, eeeeeeeeeeeen dag i taget..


 
3 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: ams, axel, fk, impingement, ont, sjuk, sjukgymnast, värk
#1 - - louise mamma till Hugo:

ajaj stackare.
Du har hjälp mig mkt nu , Tack =) för min axel har bråkat av och till och har gjort ont. Läste länken du la upp och det stämmer in på mig. Ska ta det med sjukgymnasten när jag är där på fredag.
Hoppas att det blir bättre för dig gumman

Kramar

#2 - - Eva:

Stackare, jag har helt missat att du har sådana besvär. Jag har haft riktigt ont i axeln en gång i livet och det verkar som om det är samma typ av "skada" som du har. Det kan ta tid att må bra och vara grymt jobbigt under tiden.

#3 - - Pernilla:

Ajaj, inte skoj när man har ont. Jag har nog någpt liknande i min högr axel. Har dock inte kollat upp det ordentligt ännu!!

Hoppas du får en bra dag, kram.