Buzzar om Pantene


För ett tag sen fick jag hem schampo och balsam från Pantene PRO-V. Har testat det och resultatet vart att mitt hår inte gillade det så mkt. Det var ett helt ok schampo/balsam och det luktar gott. Men mitt hår är känsligt och blir lätt frissigt av vissa schampon. Nu menar jag dock att jag har använt upp flaskorna och använt dem flitigt. Skulle jag hitta detta märke i butikerna så skulle jag kunna köpa det, utan att få rå ångest. Mitt hår överlever att i för all framtid använda detta märke, men det finns dyrare schampon som underlättar hanteringen av mitt hår. Och det finns då såklart även schampon som är som en total mardröm för mitt hår.

Deras hårinpackning som jag fick använda var kanon. Mitt hår kändes mjukt och skönt efteråt. Gillar lukten på produkterna. Fräscht. Tvättat både Theo och Freja med detta schampo och det fungerar perfekt. Dem luktar jättegott och för deras hår går det alldeless utmärkt. Kommer med största sannolikhet att köpa detta schampo till mina barn. Freja har tom fått använda balsamet då hon alltid får tovor och trassel baktill. Fungerar kanon. Hennes hår blir verkligen super fint. Det är bara mitt hår som ska vara märkvärdigt och ställa till problem för mig. Speciellt när det varit sånt här väder som vi haft nu. Höstigt. Verkar som om familjen får använda ett schampo och sen jag ett...


Se vad dem andra säger som jag lämnat ut prover till..

 
#1 - - Sara - Mamma till Max & bebis i magen:

jag buzzar också det och det passar mitt hår perfekt. Är supernöjd! Funderar mest på hur jag ska få tag i ett när min flaska är slut för har inte sett det på "vårt" ica. Men det kanske dyker upp =) de jag lämnat ut prover till säger att de också är nöjda.