Andas inte..

Fredag och bara nån timme kvar tills ungarna hämtas på dagis. Äntligen! Saknar dem som sjutton. Var hos sjukgymnasten imorse med armen, men han vågade inte röra så mkt vid mig denna gång. Eftersom sist så hade ja hemsk värk i två dar efteråt. Men det gick bra idag iaf. Värk har ja efter sprutan igår iaf..
 
Annars så vaknade jag med magsår, då jag i natt hade freja halvt sovandes på min mage, andades inte. Usch jag fick smått panik - kan man väl säga. Men när ja skaka på henne vaknade hon efter andra gången och somnade vidare. Googlade nu på morgonen och sömnapné är väl det som ligger närmast till hands. Orsakas av bla för stora halsmandlar. Eftersom mannen, jag och Theo har det, så är väl sannolikheten inte så jäkla liten att hon har det med. Ringde vårdguiden och pratade med dem och sen ringde mannen och prata in hos hon som hade hand om Theo (polyper och halsmandlar). Hoppas på att vi kan komma dit snabbt. Trodde nämligen jag såg det en gång förut med (att hon inte andades), men jag trodde helt ärligt att jag inbillade mig. Men i natt var det så tydligt, så nu vill jag att det ska bli måndag, så att vi kan få ett snabbt svar. Otrevligt att låta henne sova själv om hon slutar andas sådär. Dessutom, har hennes nattliga äventyr berott på detta? Kan ju inte sluta spekulera och tänka till max.
 
#1 - - Johanna:

Men usch vad läskigt! Förstår att du vill ha måndag nu.

Hoppas verkligen inte att det händer igen och att ni får bra hjälp.

Kram!

#2 - - Melinda - Lycklig mamma till 3 killar ♥:

Usch va läskigt =(

#3 - - Fnulan:

Men så hemskt..måtte ni få hjälp!!!

Svar: ja fyy. hon har inte ringt än, så vi ska ringa och trakassera igen!
Nina

#4 - - Anna:

Usch, vad hemskt! Andningsstopp är ju något jag varit med om flera gånger hos mina då de båda har haft/har affektkramper. I mitt fall är det ofarligt men det är verkligen det värsta som finns att se ens barn sluta andas. Hoppas ni får en snabb tid så att ni får klarhet i vad det kan vara!

#5 - - britta bloggar:

Men fy så läskigt!!