Poofy...

Efter att ha mått ruttet idag, så beslutade jag mig att ringa läkaren för en akuttid ikväll. Igår mådde jag prima tills slutet av fotbollen - då började jag att få ont i halsen å det värkte från halsen till tungan. Inte vart det bättre då jag kom hem, så ja la mig och sov på en gång. Imorse då jag vaknade kände jag mig inte pigg - så mannen min gick snällt upp och lät mig få sovmorgon ♥ Dagen har bestått av värk, värk och åter värk. Halsvärken är som bortblåst? Den vaknade jag inte med. Men huvudet dunka, näsan å bihålorna dunkade. Vart värre under dan och jag vart tom ljusskänslig, fick ont i nacken etc.
 
18,15 fick jag en läkartid. Han sa direkt bihåleinflammation, vilket jag redan hade förstått. Är ju förkylningen som jag fick för vaddå två veckor sen, som inte gett med sig. Jag har varit dålig till och från och jag har inte känt mig helt 100. Så nu vart det såhär då. Tydligen hade jag symtom på luftvägsinfektion med. Värken i brösten är pga infektionen i kroppen. Musklerna som värker. Han tröck lite här och där och faaaaaasiken va ont jag fick. Är som punkter på kroppen.
 
Jag fick iaf antibiotika som jag ska äta 2 tabletter/ 3 ggr dagligen, nassonex = kortisonspray dagligen. Sen fick jag även nån avsvällande tablett då jag är svullen i ansiktet som jag ska ta 2 om dan. (så billigt det vart?! :S) Jaaa jag känner ju mig aningens poofy, så det förklarar ju varför. Nu ska jag väl iaf bli helt frisk?!


 
#1 - - Fnulan:

Krya på dig!!!!

#2 - - ♥Mamma till Oliwer och mamma till tvillingar♥:

HEY YOU ;)
Asså det blev lite mycket skumpa där ett tag ;)

Ja jag kommer, du med såg jag ?:)
PARTY AFE STYLE ;)
kram

#3 - - Marie:

krya på dig!!