Loppi i söndags..

I söndags så stod Loppi.se för inbjudan av förhandsvisning av lilla Anna och långa farbrorn. Kalaset ägde rum på biograf Saga på kungsgatan. Röda mattan var utrullad och kön utanför var lång.


På bion visades det som sagt var Lilla Anna och Långa Farbrorn.
"Det finns inga kompisar som är mer olika än Lilla Anna och Långa Farbrorn. Hon är kort, han är väldigt lång, Lilla Anna är modig, Långa Farbrorn är skrajsen. Ändå finns det ingen som Lilla Anna hellre vill gå och bada med, bygga koja med eller åka motorcykel med som Långa Farbrorn. Och det finns ingen Långa Farbrorn hellre skulle bjuda på smaskig tårta än sin bästa kompis Lilla Anna."


Barnen bjöds på dricka och små söta russinpaket.


Vi köpte även popcorn och dricka till oss vuxna.

.

Freja smakar popcorn. Hon har inte ätit det då hon alltid haft problem med att det fastnar i halsen. Men idag gick det toppen!


Hon ville ha alla popcorn för sig själv.


Tjejerna från Loppi hälsar oss välkomna, vi blåser ut tårtljusen ihop och får även träffa Inger Sandberg som är författaren av Lilla Anna. (fick ingen bra bild på Inger tyvärr).


Theo blir matad av Alvin. Haha. Fick ingen bra bild på Theo och Meja tyvärr. Men den här var ju lite rolig :D Emma och familjen som var våra +4 kan vi väl säga :P


Ballonger och glass delades ut då vi gick. Ungarna slurpade i sig glassen, dem var mkt mkt nöjda.


Och självfallet så fick vi en trevlig goodiebag på vägen ut.

Foto: Jag, Jennie

#1 - - Eva:

Vad tyckte ni/barnen om filmen. Jag hoppas att verkligen att den kommer hit till oss.

Måste bara berätta att långa farbrorn är baserad på min farfar och liilla Anna är baserad på dottern till Inger och Lasse. Jag skulle så gärna vilja träffa henne men har tyvärr aldrig fått chansen.