Lite tid med Theo..

Gick kanon hos logopeden, jag är mkt nöjd och Theo var så duktig. Logopeden sa att det inte var något som vi skulle oroa sig för, att vi iaf måste vänta tills han är 4½ innan man kan börja tänka på träning. Det är ju ett tag kvar. Jag valde ändå att ta hem lite övningar. Dem skadar ju inte. Tror att det ändå kan hjälpa Theo, så att han slipper missförstånd. Man märker ju ibland hur frustrerad han blir. Men idag uttalade han bland annat F och S. Något som han inte gjort tidigare, inte sådär. Sjukt stolt.
 
Ringde sen förskolan, för han skulle egentligen ha kommit tillbaka vid lunch, men tiden tickade iväg. Så jag sa att han fick vara med mig och att jag hämtar Freja tidigare. Vi gick förbi mormor jobb och hälsade på en snabbis. Sen åkte vi till liljeholmen för att plocka upp lite mat på mcdonalds och sen till min synundersökning. Theo skötte sig så jäkla bra hela tiden, inget gnäll. Efteråt kikade vi i butiker, handlade mellanmål på ica och vart medlem i paprikaklúbben. Med sig hem fick han då två gosedjur, var på det ena gav han sen till Freja ♥

Vi gick ut med hunden och sen gick vi och hämtade Freja. Vi åt mellanmål ute i en park och sen gick vi på äventyr genom skogen för att sedan ta oss till lekparken. Två ggr på 45 min lyckades Freja skita, varför inte liksom. Så kass i magen. Så den andra gången fick vi ta oss hem då det läckte. Vi hann iaf vara ute två timmar till. Behöver jag säga att Theo tokslocknade :P Nöjd var han iaf med dagen, pluttisen..


 
#1 - - Annika:

Duktiga Theo! :)