BVC kontroll

Idag hade vi BVC kontroll. 18 månaders. Freja hade gått upp 1,3 kg och växt 7 cm sen sist. Så nu är hon 83,5 cm lång och sen väger hon 11,9 kg. Jag gissar dock på att hon kunde va nån cm längre. För hon låg hyfsat ihopklämd tyckte jag. Men Det är inte helt världen.
 
Annars så mår hon prima och följer utvecklingen. När hon fick sprutan sa hon inte ett knyst, var som om den aldrig sprutats in. Hon har inte varit störd av den överhuvudtaget. Inte sliten, ingenting. Se om hon blir sjuk om 7-10 dar som dem kan bli efter denna spruta.

Sitter och kikar på Theos 18 mån kontroll. Är ju ganska så grov skillnad mellan dem. Han var 3 cm längre och vägde 4 kg mer. haha.  =) Man ska ju inte jämföra dem sådär, men det är ändå lite roligt och se hur det ser ut. Dessutom är det toppen för oss, då Freja tex kan ha samma storlek på vinterkängorna som Theo hade då han var ett år. Så vi slipper att köpa nya. Så även om det skiljer säsonger mellan dem, så blir det hyfsat bra rent arvsmässigt i kläder =)


#1 - - Pernilla:

Vad skönt att det gick så bra på kontrollen, är dags för pojkarna i december....Tiden går så fort.

Underbart bild på sötnosen också :) Kram kram.

#2 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Här blev det tvärtom, det skiljer en del på dom men åt fel håll.. Så säsongerna blev liksom felvända :)

#3 - - Anonym:

Jag är inte så förtjust att hamna framför kameran :p eller snarare jag lyckas alltid göra konstiga miner på alla bilder.

Jag hade med mig min son på 5år och jag berättade att han använt playmais som mat i leksaksköket. Förtår att det kan vara svårt att känna igen det var ju jätte mycket folk.

Jag kommer på Tingeling ;) Och säger Hej om jag ser dig.

Svar: Hmm kommer inte in på din blogg just nu. Men jag förstod att det nästan var du =) Just det där med använda som mat var så super smart ju. Lätt att jag ska köpa hem lite så att dem kan stå och laga mat :D
Nina

#4 - - Sara Ekman:

så söt bild :)

#5 - - ♥ Sojka ♥:

Så söt!! :)

Jamen klart du skulle gått fram! :) Men jag förstår. Jag såg flera som jag liksom inte var riktigt säker på att jag kände igen. :)
Vi får hojtas en annan gång!

Svar: Vi får göra det =)
Nina

#6 - - tess - mamma till Malin:

Vilken himla sötnos det där va då!! Kan inte förstå att min lilla tjej en vacker dag kommer att vara 11 cm. Helt otroligt, & det bara på 18 månader! Hujedamig!
Kram