Allt på en gång..

Sen i ons kväll har Freja varit dålig. Förmiddagarna har varit något sådär, men eftermiddagar och kvällar har varit smått hysteriska. Igår klängde hon på mig från 13-21 sov 30 min och sen var hon vaken till närmre midnatt. Alvedon och iprenen hjälpte inte, feber sköt iväg uppåt igen. Så natten spenderades till störa delen vaken. Vakandes över Freja. Försöka se till så att hon kissade, få i henne vatten. Inte mkt sömn kan jag väl säga.
 
Imorse ringde jag vårdguiden då Freja hade ett blåmärke på tungan ?`Vårdguiden, jävla idioter. "Det är väl risifruttin som hon åt". Tack för rådet. Om jag ringer och säger att hon har ett blåmärke så har hon väl det. Känns ju ganska så självklart. Ringde sen VC men dem hade ingen tid *Surprise*. Så jag fick kila dit på den öppna mottagningen. Vi vart nr 12,13. Det tog ju sin tid. Som tur är så fick vi en bra läkare. Hon var noggrann och såg att Freja hade öroninflammation, ögoninflammation, förkylning, feber och BLÅMÄRKE på tungan. Hon trodde att hon kunde ha bitit sig själv. Vi skulle iaf hålla koll på det. Vi fick pencillin men hon bad oss att ringa öra, näsa, hals för att dubbelkolla.
 
ÖNH har ju bara vissa tider som man kan ringa på. Men jag hade rötan att då jag kom till telefonsvararen så lyfte dem på luren. Dem sa att vi skulle ta pencillinet och sen fick vi en tid till dem på måndag. Så då ska jag och freja dit. Theo han fick ögondroppar för ögonen och sen skulle vi avvakta lite med honom. Han var röd han med i öronen. Men han är ju ett öronbarn, precis som Freja med verkar att vara.

Så bloggen blir lite lidande, finns inte så mkt tid över. Trött är jag med. Men har massor med bilder att visa er från i ons. Se om skruttan får en ordentlig sovstund här strax. Då kanske jag hinner att ordna något mer..


 
#1 - - Pernilla:

Usch, trist med alla sjukdomar som går runt och runt nu.

Hon fåe krya på sig. Kram kram.

#2 - - Madde - Trucker Mamma Madde:

Åhh stackarna. :(
Hur mår barnen nu?
Bättre?

Kramar.

#3 - - britta bloggar:

Men stackars liten, krya på sig!

#4 - - Martina:

Ojoj vilket elände! Hoppas att familjen kryar på sig över helgen och att du slipper ringa nötterna på sjukvårdsupplysningen någonsin igen!

#5 - - Alfva:

Fasen vad ni har skit hela tiden, stackars småknottar (och dig)! Bli friska nu!!!