We R Family..

Dem super fina bilderna kommer självfallet från söta JennieI lördags var det dags för Loppi´s event, We R family. Känns helt sjukt att jag gått på deras event i snart två år. Tiden går så fort. Jag undrade om jag skulle ta mig dit, då jag var så ledsen, dålig och hade sovit dåligt. Men jag tog mig dit för att vara med vänner och tänka på något annat. *Guld värt*


Emma, Jennie, Meja, Jack & Jag. Bilden kommer ifrån Loppi.se, ni hittar fler bilder HÄR


Vi bjöds på te från tehuset Java, aloevera dryck, kakor och godis. Vi fick med oss te hem i goodiebagen och fick då prova på smaken Lundablandning. Herregud vilket gott te. Vi drack upp det på två dagar =) Kommer att beställas mer av det teet.


Fina Love. Vilken underbar tjej. Vi hade så roligt på fridays för några veckor sen, första gången som vi träffades. Hon är en sprallig tjej som sprider glädje omkring sig. Plus att hon har varit så förstående och omtänksam med allt som hänt. På det skickade hon goaste mailet på fb "Du är en underbar person, rolig och alltid glad när jag träffar dig. Jag tycker du var stark som orkade komma igår ♥<3 trots allt ...". Jag uppskattar det så mkt! Tack vännen!


Charlotta, en av grundarna till Loppi.se och detta härliga evenemang. Hon kickade igång eventet med att hälsa oss välkomna. Även hon bloggar, inne hos loppi.se såklart - Ni hittar henne HÄR.


Charlotta gick igenom hur nästa år (2013) kommer att se ut i "Loppivärlden". Jag bara längtar till eventet i mars, då det börjar igen. Kids Fashion - hur kan det bli fel?!


Johanna Westman var dagens konferencier. Jag vet ju att jag kände igen henne, men inte enbart för hennes böcker. När jag kom hem så sa min man samma sak. Läste sen att hon var ju med på svt och sen även 2005 var hon värd för en av delfinalerna *ahhaaa*, det sa ju faktiskt allt =)


Först ut var tjejerna från Ramundberget. Dem bjöd senare på renchips. Tog hem en burk och den som älskade det mest var Freja, som jag fick bända loss från burken. =) Mer om Ramundberget hittar ni HÄR. Har varit i Funesdalen och det är super vackert. Ramundberget verkar absolut inte sämre. Hög mysfaktor.


Från Parelle pratade parfymexperten Alexis Priftis. Dem kan hjälpa dig att hitta en ny favoritdoft, något som passar just dig. Värt att kika in om du har lust att hitta en ny parfym, prova något annat än det vanliga.


Katarina (som tillsammans med Charlotta är grundare av Loppi.se), pratade om året som passerat, men även vad vi ska hålla utkik efter under 2013. Med på scenen fanns bloggarna Bambi, Chrystelle, Matstugan och Deer.


Jag fick sällskap av Jennie´s sötnos Meja AKA väsktjuven ;).


Efteråt vart det mingel och vi kikade in i ett tält. Vart så nyfiken redan då vi kom dit. Var ett tält med ökensand utanför. När vi kom in så stod där Bugaboo´s nya vagn Cameleon Sahara. Vilken presentation! Och vilken dröm. Hade jag haft en bebis i magen så hade jag gärna tagit den vagnen till nr3. Urfin!


Jag vart smått kär hos Micki leksaker. Dels för att deras nya spis är helt underbar. Den har en häll?!! Herregud, den vill jag leka med =) Så himlans söt med sina lysande plattor. Dock så går den på batteri och jag vet bara hur allt tar slut så snabbt och från början byter man ett batteri efter ett annat, sen slutar den lysa (pga brist på batterier). Ungarna skulle däremot älska denna oavsett. Jag skulle jätte gärna ha den inne i ungarnas rum. Ett stort plus var ju deras fina kastruller och stekpannor med tillbehör. Vill ha!


Det andra som jag kärade ner mig i var Mickis söta cupcakes. Vilka underbara sötsaker. Färgstarka och helt fantastiska. Verkligen ett hett julklappstips.


Mingel!


Tehuset Java. Jag som alltid har mjölk i mitt te tyckte att det var lite roligt att hon berättade om varför man började att ha mjölk i teet. Det var för att det engelska porslinet var så tunt, så om man inte hade i kall mjölk, riskerade det att spricka av värmen från teet. Nu har vi ju inte det problemet idag, men jag skulle inte kunna leva utan mjölken i teet :D


Vi fick en kopia av Johannas nya bok December: Från adventspyssel till nyårspartaj. Lika exhalterad som Johanna är på bilden, var jag av att få denna bok. Jag som älskar allt som hör till december. Mysigt. Dessutom så fick jag den signerad. Kändes väldigt lyxigt.


Gulliga Caroline från Bambino, som allt är lika glad och trevlig.


Bild lånad från Loppi.se. Hela familjen Bambino =) Under eventet delades det ut Puréburkar. Ni vet deras kanon burkar som är super bra att ha med sig. Dem lottade ut 10 st som vann Purékurser med dem och jag hade turen och lyckan att vara en av dem! Det värmde en massa och jag vart super glad. Jag har inte små små barn, men jag vill gärna lära mig mera. Dels för egen kunskap, dels för att sprida detta vidare till dem jag känner och dels för att få vara med om denna sociala värme bland alla goa bloggerskor och Bambino gäng. Det kommer att bli så roligt. Stort Tack! ♥


Jennie som hade med sig Jack fick sätta sig i hörnan och spela lite Book of Spells. Vilken myshörna dem hade byggt upp. Jag såg lyckan i Jacks ansikte och tänkte att det där skulle Theo älska. Jag pratade med en kille som stod där. Just för att Theo fyller 4 och spelet är från 6-7 år. Men han sa att det gör absolut ingenting. Det inkluderar bara familjen mera. Man sitter där allihopa och hjälps åt. Rösten är på svenska och med lite hjälp på vägen, så klarar barnen detta utmärkt. Vilken julklapp! Det absolut bästa är ju att vi fick spelet. Gissa vad vi ska spela på julafton! =)


Jag och Love framför Parelle´s bord.. Det var uppdukat med rosor, parfym. Plus att längst fram på bordet låg ju min favorit (ser ni den gröna runda?) Delicious by Donna Karan ♥


Den härliga Goodiebagen som vi fick med oss hem. Måste ha varit årets tyngsta!
Tack Charlotta och Katarina för detta år ♥
 
 
En kommentar publicerat i Event
Taggar: Lundablandning, bambino, book of spell, bugaboo, cafe opera, cameleon sahara, caroline borgudd, charlotta wågert, cupcake, december från advesntspyssel till nyårspartaj, goodiebag, gourmet spis, johanna westman, loppi.se, micki, parelle, playstation, pureburkar, ramundsberget, tehuset Java, we r family
#1 - - sandra - mamma till niklas & nora:

Oj oj oj vilket event säger jag bara. Va skoj det såg ut och va mycket folk också:) Måste va kul att möta mycket nytt folk och få se och höra en massa. Härlig goodibag också. Va mycket skoj det var i dem och boken såg riktigt intressant ut.

Men du jag måste få fråga. Du är nästan alltid ute på roliga saker, hur får du redan på allt skoj? Jag har knappt koll på vad som händer och sker i min stad. :P