Utredning..

Lyckades hamna hos en trevlig läkare idag. Hon var noggrann och lyssnade på vad jag sa. Hon trodde inte det var antibiotikan, så den ska jag fortsätta att äta. Men jag borde ha blivit bättre. Så hon tog infektionsprov på mig (som visade sig vara varken virus lr bakterier???), och sen feber (vilket ja hade???). Sen i morgon ska jag iväg och röntga ansiktet. En ny spännande upplevelse.

På det så bad jag om en borelia utredning. Detta pga att jag älskar att googla, speciellt inne på fass. Det började redan då jag fick dessa bihålekänningarna och jag var säker på bihåleinflammation. Då kom även borelia upp, även då jag googlade om domningar, huvudvärk, stelhet och nu då frossa med en brännande känsla i huden. Jag kände att det absolut kunde vara en ren tillfällighet, men det var värt att ta upp. Så imorgon ska jag ta och göra ett prov. Se vad det säger.

Om inte jag blir bättre, jag får något svar som är positivt, så tänkte jag ta upp detta med fibromyalgi igen. Då mkt som jag har även är symptomer på det. Det har varit det en längre tid. Men då jag gick till läkaren och försökte dra upp det, så vart jag som hånskrattad i ansiktet, knäckt och orkade inte gå tillbaka. Detta var i våras. Kändes inte som om jag repade mig efter det, så kampen om att få hjälp la jag på is. Tog för hårt på mig. Känns dock som om jag är villig att ta upp "kampen" igen. Men jag avvaktar in dem andra resultaten först.
 
#1 - - Marie-Louise:

Hoppas du får ordentlig hjälp nu och att dom faktiskt hittar något. För en diagnos är bättre att ha istället för att "bara" runt och vara sjuk. Jag kämpade några år för att få min reumatiska diagnos och det är så hemskt att gå runt och vara sjuk och ha ont utan att få riktig hjälp och utan att läkarna tror på en. Stå på dig. Kram vännen

#2 - - Martina:

Det låter verkligen onekligen som Borrelia! Min chef har precis blivit frisk från det....

#3 - - tess:

Hoppas att du får svar i morgon!

#4 - - Fröken Josefine:

Hoppas det går bra med röntgen och allt!

#5 - - Sara - om att vara mamma och ha en bipolär sjukdom.:

Åh, hoppas att du får reda på vad det är snabbt. Jag känner igen det där med att behöva ha en "kamp" för att få rätt sjukvård. Jag är lite i samma situation, har fått diagnosen bipolär sjukdom men inte ens någon att tala med om detta, bara lite tabletter. det är helt sjukt att man ska behöva kämpa så mycket för att bli tagen på allvar.

Styrkekram!