Tampons for free eventet..

Foto: Jennie

I torsdags så fick jag och Jennie gå på ytterligare ett event med Tampons for free. Det vart lite mycket event i veckan, trots att man inte varit fulladdad med energi. Jag hade inte ätit så mkt, då förra gången vi var på eventet så fanns det mat. Fikat var gott, men inte mättande som en middag. Vart en hamburgare direkt efteråt. Eventet i sig var intressant, ja iaf allt kring HPV och Livmoderhalscancer. Hade dock gärna velat att det pratades mer om det. Är ju ändå ett ämne som inte nått ut ordentligt, nu hade dem ju sin chans. Vi bloggare får ju möjligheten att kunna förmedla detta vidare, sprida kunskap om något viktigt.

Tyra Sjöstedt var där och det vart mkt pratade om hennes blogg. Jag som har en liten blogg, borde väl tycka att det är lärorikt och intressant. Men det är så svårt att ta till sig, då man befinner sig på så olika nivåer. Vet att jag varit på flera event då bloggerskor pratat om sina bloggar och hur dem handskas med kommentarer, hur dem når ut till folk, hur den blivit så stora etc. Det har varit svårt att lyssna fokuserat, utan att känna sig smått uttråkad. Men jag vet inte om jag var lite för trött i tors för att känna ordentligt engagemang om just det. Speciellt då det fanns ett så mkt viktigare ämne att prata om.

Tycker ändå att dessa event är så trevliga. Mest för att Diana och Sophia är så enormt goa. Vi har träffat dem två ggr tidigare, men det känns som om jag känt dem längre. Dem är så glada och trevliga, lyfter hela stämningen med deras engagemang och varma välkomnande. Verkligen rätt tjejer på rätt plats! Träffade även en till tjej, tyvärr frågade jag inte om namnet. Men hon är med på en av bilderna här ovanför med Diana. Hon var riktigt trevlig och även lätt att prata med. Dem är verkligen ett härligt gäng.