Måndag förmiddag...

Lämnade två glada ungar på dagiset imorse. Känns ju så bra då måndag morgon börjar så + sol som har lyst hela dagen än så länge. Det var riktigt skönt väder då jag tog en promenad med hunden. Ja en promenad eller promenad. En kisspaus. Han får ju nämligen inte gå så mkt. Han är inte nöjd med det. Men det går inte att göra så mkt åt det. Han går på smärtstillande och vi ska avakta några dagar till..

Själv så åkte jag åter igen upp till VC då jag fortfarande inte är helt 100%. Har ju sån frossa som kommer och går. Får som gåshud stup i kvarten, blek och iskall om läppar, händer och fötter. Tog en sänka och halsprov som visade nada. Hon trodde det berodde på påfrestning av medicinen och kan ju oxå vara en biverkan av amimoxen. Jag har iaf idag och imorrn kvar på kuren och sen är den slut. Men jag vart sjukskriven resten av veckan. Hon sa att det borde börja vända på ons, så vi får väl hoppas på det.


 
#1 - - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Lät inget bra att du har frossa som kommer och går. Har själv mått dåligt till och från ett tag nu, mest migrän och ont i kroppen, men då barnen har haft feber och de med ont i kropp och huvud misstäner jag att det är nåt som går.
Du får krya på dig du med.

#2 - - Pernilla:

Håller tummarna för att det vänder snart, så du blir frisk och kry.

Kram kram.

#3 - - Maria:

Men din stackare :(
Hoppas verkligen att skiten försvinner nu och att du får må bra igen!

kram kram

#4 - - Jenniepihl@hotmail.com:

Krya krya krya nu Nina<3